Міський голова Мелітополя Іван Федоров провів корисні переговори

Переглядів: 617

8 листопада 2023 20:21

Міський голова Мелітополя Іван Федоров провів корисні переговори фото
Мери Іван Федоров (Мелітополь) та Бен Хоучен (Тіссайд) та інші поважні учасники саміту

Він підписав угоду про співпрацю з англійським містом Тісайд та взяв участь у Форумі "Реінтеграція громад: Виклики. Досвід. Майбутнє".

Міський голова Мелітополя, голова «Асоціації незламних громад» Іван Федоров продовжує укріплювати відносини України з міжнародними партнерами. Він підписав угоду про співпрацю з англійським містом Тісайд, яке має унікальний досвід, яким готовий ділитися з українськими громадами (https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3702441-u-melitopola-zavitsa-mistopobratim-u-ssa.html)

Іван Федоров розповів, що провів переговори з командою міста Тіссайд щодо допомоги у будівництві сучасного індустріального парку: «Провів переговори Чекаємо на зворотний зв'язок. Мер Тіссайда Бен Хоучен зазначив: вони готові підтримати нас і у реалізації проекту у медичній сфері».

Нагадаємо, що разом з Ukraine Confidence Building Initiative (UCBI-4) за участю команди Мелітополя у Запоріжжі відбувся Форум "Реінтеграція громад: Виклики. Досвід. Майбутнє". на ньому були 250 учасників місцевого, регіонального, загальнодержавного та міжнародного рівнів та більш 20-ти провідних міжнародних організацій США та Європи, які допомагають тимчасово окупованим територіям України

До речі, для підтримки ВПО створено сайт "Мелітополь єдиний" (https://biz.mlt.gov.ua/). Тут є корисна інформація: "гаряча лінія" для ваших питань, пошук роботи та кваліфікованих кадрів, психологічна допомога, актуальні новини законодавства, як зафіксувати збитки, отримані внаслідок військової агресії Росії та ін.

Даний матеріал виготовлено за проєктом «Відбудуємо Мелітопольську громаду разом», який підтриманий грантом Української Асоціації Медіа Бізнесу.




Схожі новини: