Може призвести до серйозних наслідків: чому не можна заряджати телефон на ліжку

Переглядів: 329

6 лютого 2024 09:55

Може призвести до серйозних наслідків: чому не можна заряджати телефон на ліжку фото

Є кілька простих правил, як заряджати телефон

Ви, швидше за все, майже кожен день заряджаєте свій телефон, але не завжди робите це правильно, і навіть не здогадуєтеся про це. Наприклад, звичка заряджати телефон, лежачи в ліжку і кладучи його під подушку може призвести до серйозних проблем. "Телеграф" вже розповідав про три корисні налаштування для телефону, які вбережуть ваші очі, а сьогодні ділиться, чому не можна заряджати смартфон у ліжку чи під подушкою.

Як виявилося, існує небезпека, що телефон може перегрітися під час зарядки і навіть спалахнути, якщо заряджати його під подушкою, пише obozrevatel. Тому потрібно дотримуватись деяких правил, залишаючи пристрій підключеним до розетки.

Якщо класти телефон на м’які поверхні, типу ковдри, матраца або під подушку під час заряджання, зростає ризик перегрівання акумулятора, а там і до пожежі недалеко. Тому краще відмовитися від звички ставити телефон на зарядку і засовувати його в простір між матрацом і подушкою, або накривати ковдрою.

Найкраще заряджати телефон, коли він лежить на твердій поверхні та нічим не прикритий. Так ви убезпечите акумулятор від перегріву і він буде працювати більш ефективно і набагато довше.

Раніше "Телеграф" розповідав про секретну функцію коліщатка комп’ютерної миші, про яку не всі знають. Спробуйте це зі своєю мишкою.




Схожі новини: