ТОП-3 корисних аксесуарів для активних навушників

Переглядів: 221

19 лютого 2024 18:18

ТОП-3 корисних аксесуарів для активних навушників фото

Активні навушники недарма вважаються одним із найважливіших елементів спорядження військового. Вони забезпечують надійний захист від багатьох звуків, при цьому дозволяють чути найменше шарудіння поблизу. Однак навушники власними силами не можуть забезпечити весь необхідний функціонал. Для зручності використання, надійності кріплення та підвищення функціональності знадобляться аксесуари для навушників. Про найбільш корисні з них ми зараз і розповімо.

Необхідні аксесуари для активних навушників

Серед комплектуючих елементів тактичних навушників мають особливий попит такі:  

  • амбушури;
  • чохли;
  • змінні піни.

Амбушури – це м'які накладки, які прилягають до вух та забезпечують комфортність носіння гарнітури. До таких елементів тактичного спорядження завжди пред'являються підвищені вимоги щодо зручності, витривалості та гіпоалергенності. Від їхньої якості також залежить герметичність прилягання до вух. Бажано надавати перевагу гелевим виробам, які повторюють форму вух і зберігають м'якість протягом тривалого часу.

Чохол із жорсткого матеріалу гарантує безпеку зберігання гарнітури, а також зручність у процесі транспортування цього елемента тактичного спорядження. Існують як універсальні моделі чохлів, так і кожухи для навушників конкретного виробника. Наприклад, чохли Walker's можуть вмістити у собі «вуха» будь-якої моделі цього бренду.

Що стосується змінних пінів/втулок, то вони забезпечують фіксацію гарнітури з оголів'ям або дозволяють встановлювати навушники на шолом за допомогою кріплення «чебурашка».

Як вибрати аксесуари для активних навушників?

При виборі елементів тактичного спорядження звертайте увагу на такі моменти:  

  • матеріал – надавайте перевагу виробам із міцного матеріалу, у складі якого не міститься токсичних речовин;
  • бренд – на продукцію відомих виробників найлегше знайти відгуки на тематичних форумах;
  • ціна – не варто вибирати найдешевші аксесуари, оскільки вони прослужать не надто довго і вам доведеться витрачати кошти на їхню покупку знову.

Також важливо враховувати модель і бренд «вух», тому що не всі деталі, що комплектують, можуть підходити лише до конкретних навушників. Краще вибирати елементи одного бренду, які будуть ідеально поєднуватися та забезпечать весь заявлений функціонал.




Схожі новини: