Дрони, РЕБи та антидронові рушниці: начальник ЗОВА і народний депутат передали захисникам Запорізького напрямку корисну техніку і зброю

Переглядів: 240

23 квітня 2024 14:13

Дрони, РЕБи та антидронові рушниці: начальник ЗОВА і народний депутат передали захисникам Запорізького напрямку корисну техніку і зброю фото

Начальник Запорізької ОВА Іван Федоров та народний депутат України Сергій Мінько відвідали 108-у окрему бригаду ТрО та передали захисникам Запорізького напрямку партію дронів, засобів РЕБ та антидронових рушниць.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці бригади.

«У військовій частині служить чимало уродженців Запорізького краю, зокрема, з Мелітополя. Сам командир бригади - мешканець цього міста.

Відбулося тепле спілкування з земляками. Командування подякувало за внесок у зміцнення обороноздатності військової частини. Передані засоби нині найбільш ефективні у протистоянні з ворогом та збереженні життів воїнів.

Запорізька ОВА вже не вперше надає допомогу 108-й бригаді ТрО. І планує підтримувати її й надалі.

Відтоді як Іван Федоров став начальником Запорізькоі ОВА, регіон спрямував на потреби оборони понад 1 млрд гривень», - говориться у повідомленні.

Всього, за інформацією Івана Федорова, військовим на Запорізькому напрямку передали понад 200 коптерів та іншої техніки .

"FPV-дрони, квадрокоптери Mavic 3 різних модифікацій, антидронові рушниці, ретранслятори та підсилювачі сигналу - топ-помічники у боротьбі з ворогом.

На Запорізькому напрямку боронять рідну землю захисники з різних міст України - в тому числі з тимчасово окупованих. Командир однієї з бригад, якій передали допомогу - з Мелітополя.

Спілкуємось з нашими захисниками, питаємо про актуальні потреби. Враховуємо особистий досвід військових «на нулі» - з чим їм доводиться боротися, які прилади та зброю використовує ворог, як модифікує техніку. Аналізуємо, робимо висновки, знаходимо технічні рішення для потужнішого спротиву.

Вже готуємо наступну партію необхідної техніки. Допомагаємо військовим - наближаємо перемогу, - зазначив Федоров.




Схожі новини: