"Боляче": Маша Єфросиніна відповіла, чи підтримує стосунки із сестрою в РФ

Переглядів: 169

23 квітня 2024 21:27

Боляче: Маша Єфросиніна відповіла, чи підтримує стосунки із сестрою в РФ фото

Рідна сестра Маші Єфросиніної одружена з російським бізнесменом та тривалий час мешкає в РФ.

Телеведуча зізналася, що не може нести відповідальність за дії інших людей.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відверто зізналася, чи підтримує звʼзок із сестрою Лізою Ющенко, яка мешкає в Росії. Про це зірка екрану розповіла в новому інтервʼю УП.

Рідна сестра Маші Єфросиніної одружена з російським бізнесменом та тривалий час мешкає в РФ. Як публічній людині Єфросиніній часто ставлять питання, чи спілкується вона з Єлизаветою. Цього разу вона зізналася, що не може нести відповідальність за дії інших людей.

"Мені дуже боляче про це говорити. Тому що зараз мої емоції і мої почуття перестануть бути моїми, а стануть предметом обговорення людей, які до цих почуттів не мають жодного відношення, а тим паче емпатії. У мене лише є одна відповідь на це: я ніяк не можу нести відповідальність за дії інших людей, рідні вони мені чи ні", — зазначила українська знаменитість.

Окрім цього, Єфросиніна пригадала період, коли її сестра була одружена із сином третього президента України Віктора Ющенка Андрієм. Тоді вона й кілька разів бачилася з ексглавою держави.

"Віктор Андрійович показував свою пасіку, у нього дуже така українська обстановка. Він цим дуже пишався", — розповіла телеведуча.

 

Єлизавета Ющенко

Зазначимо, що після шлюбу з Андрієм Ющенком Єлизавета одружилася з російським бізнесменом. Наразі вона виховує дітей від двох союзів. Доньку Варвару від сина Віктора Ющенка та сина від росіянина.

Фото: Instagram mashaefrosinina




Схожі новини: