У Запоріжжі чоловік жорстоко побив свого товариша палицею

Переглядів: 131

24 квітня 2024 10:20

У Запоріжжі чоловік жорстоко побив свого товариша палицею  фото

З чисельними травмами потерпілого госпіталізували, а зловмисника правоохоронці затримали 

До поліції надійшло повідомлення від пішого патруля про те, що на території патрулювання неподалік від лісосмуги знайшли чоловіка з рубаною раною голови. Поліцейські негайно викликали швидку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Попередньо з’ясовано, що напередодні увечері між двома чоловіками виникла сварка, під час якої один із них наніс іншому кілька ударів палицею по тулубу та голові, а потім утік. Із забоями та пораненням голови потерпілий залишився лежати на місці, де його знайшли поліцейські. 

Невдовзі оперативники встановили й особу зловмисника. Ним виявився 50-річний місцевий житель, якого неодноразово бачили разом з потерпілим. Поліцейські вилучили речові докази його причетності до вчинення злочину. Фігуранта затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.




Схожі новини: