У поліцейському однострої записала ганебне відео: "блогерка" із Запоріжжя вже вибачилася перед правоохоронцями

Переглядів: 202

24 квітня 2024 13:35

У поліцейському однострої записала ганебне відео: блогерка із  Запоріжжя вже вибачилася перед правоохоронцями фото

Під нецензурну російську пісню дівчина, одягнувши однострій із ознаками належності до Національної поліції України, записала відео, яке невдовзі почало ширитися інтернет-мережею.

Скандальний ролик виявили працівники поліції та провели перевірку. Як повідомляє  відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області, за цей вчинок «блогерці» загрожують адміністративна відповідальність та штраф у розмірі від 17000 до 34000 гривень. 

"У соціальних мережах набуло поширення відео, на якому дівчина в поліцейській формі танцює під музичну композицію країни-агресора. Зміст самої пісні покликаний принизити честь та гідність правоохоронного органу.

Працівники управління головної інспекції та Запорізького райуправління поліції ГУНП в Запорізькій області провели заходи та встановили особу правопорушниці. Нею виявилась 18-річна місцева жителька.

Поліцейські опитали дівчину та за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.184-3 (Незаконне використання найменування та ознак належності до Національної поліції України, Бюро економічної безпеки України, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Служби безпеки України) КУпАП, склали адмінпротокол, який невдовзі буде скеровано до суду.

Наразі дівчина видалила ганебну публікацію зі своєї сторінки, а натомість опублікувала відеозвернення з вибаченнями перед особовим складом Національної поліції України, - інформує відділ комунікації поліції Запорізької області.




Схожі новини: