Дочекалися!

Переглядів: 182

24 квітня 2024 14:10

Дочекалися! фото

Чоловіків з окупованих територій призивають у рашистську армію

Стало відомим напівтаємне розпорядження гауляйтера єбаліка про призов на військову службу в Запорізькій області

Датований документ 17 квітня 2024 року. Таке розпорядження відсутнє на офіційному сайті гауляйтера, хоча наступне за ним за датою та номером розпорядження опубліковане. Немає з цього приводу й новин на окупаційних каналах. Схоже, що зрадники вирішили приховати це рішення від людей.

За рішенням диктатора путлєра, під весняний призов підпадають чоловіки віком від 18 до 30 років. Окупанти попереджають, що за ухиляння від проходження строкової служби у армії рф для мешканців ТОТ передбачена відповідальність

Хоч ніяких «офіційних» повідомлень від рашистів досі немає, але через свої газети вони вже активно розповідають мешканцям окупованої частини Запорізької області про правила весняного призову.

У місцевому випуску газети «комсомольська правда» за квітень, яка безкоштовно роздається у тимчасово окупованих населених пунктах, вийшла стаття про те, що загрожує чоловікам, які будуть уникати служби. Стаття супроводжується коментарями мешканців окупованих Мелітополя та Токмака, які заявляють про свою готовність йти до армії окупанта.

Як пишуть пропагандисти, повістки можуть надсилати як додому, так й через портал «госуслуги», на якому змусили зареєструватись усіх отримувачів допомоги від ворога. Після отримання повістки, у чоловіка є 20 днів, щоб дійти до військкомату.

Якщо цього не зробити, то загрожують «проблемами на гражданке». Мова йде про заборону на оформлення документів та позбавлення водійського посвідчення. А у перспективі може загрожувати й штраф до 200 000 рублів та, навіть, кримінальна відповідальність.

А головна небезпека, яка чекає строковиків у російській армії, це примусове підписання контракту з відправкою на фронт.




Схожі новини: