Сирський заявив, що ситуація на фронті має тенденцію до загострення

Переглядів: 174

27 квітня 2024 19:15

Сирський заявив, що ситуація на фронті має тенденцію до загострення фото

Головнокомандувач ЗСУ виступив перед союзниками на засіданні у форматі "Рамштайн" та проінформував про складну ситуацію на полі бою

Ситуація на фронті наразі є складною та має тенденцію до загострення. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, виступаючи перед учасниками 21-го засідання у форматі "Рамштайн", що відбулось 26 квітня в онлайн-форматі.

Він зазначив, що перед учасниками коаліції виступили президент Володимир Зеленський, міністр оборони Рустем Умєров, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

"Я в свою чергу поінформував учасників коаліції про складну оперативно-стратегічну обстановку, яка має тенденцію до загострення; специфіку здійснення противником авіаударів по об‘єктах енергетичної інфраструктури; про наші нагальні потреби в ракетах, боєприпасах, озброєнні, військовій техніці та ключову роль їх своєчасного надходження", – повідомив Сирський.

Зеленський, виступаючи перед союзниками, заявив, що їхня роль у війні з Росією є ключовою, а також розповів, що наразі Україна найбільше потребує далекобійної зброї, систем протиповітряної оборони та артилерії.




Схожі новини: