Джорджу Клуні 63: найвідоміші романи та справжнє кохання актора-серцеїда

Переглядів: 169

6 травня 2024 20:00

Джорджу Клуні 63: найвідоміші романи та справжнє кохання актора-серцеїда  фото

Джордж і Амаль Клуні - одна з найвідоміших голлівудських пар.

Вони захоплюють прихильників своїми стосунками. Однак до неї - єдиної і неповторної - Джордж крутив чимало романів.

ТаблоID до 63-го дня народження американського актора розкаже, з якими відомими жінками Клуні мав стосунки. Чи справді в нього були почуття до Джулії Робертс? І що об’єднувало його із Рене Зеллвегер?

Деді Пфайффер

Історія стосунків Джорджа Клуні могла б стати міцною основою для 100-серійних мелодрам, які були так популярні на початку нульових. Бо гарний брюнет із сивиною і сумними очима підкорював не лише телевізійні екрани, але й чимало жінок.

Так, однією з перших знаменитостей, якій вдалося завоювати серце Клуні, могла бути сестра Мішель Пфайффер Деді – теж відома акторка. ЗМІ приписують їм короткотривалий роман, який тривав у 80-х роках. Саме тоді Джордж і розпочинав свою акторську кар’єру.

Деді була двічі у шлюбі, але не з Клуні

Фото: Instagram

Деді в одному зі своїх інтерв’ю пригадувала, що познайомилася із Джорджем через подругу її сестри – вони разом були на одному курсі акторської майстерності. Тоді молодий Клуні шукав будь-яку можливість пробитися на великі екрани.

"Джордж чудовий чоловік і людина. Я щаслива, що він одружився, хоч і присягався, що ніколи цього не зробить", - ділилася Деді.

Їхній роман був недовгий і у порівнянні з іншими – досить стриманий.

Келлі Престон

Більш тривалі і значимі для Клуні були стосунки з акторкою Келлі Престон. Вони зійшлися у 1987 році, коли її шлюб із Кевіном Гейджем розпався. Келлі та Джордж мали спільного агента, який і запросив їх обох на одну вечірку. Після молодий актор підвіз колегу додому на своєму мотоциклі, і та зацікавилася ним.

Фото: Getty Images

Незадовго Престон і Клуні почали жити разом. Чоловік зробив коханій досить незвичний подарунок – свиню на прізвисько Макс. А Келлі довелося пройти довгий шлях, аби подружитися з ним.

Та з рештою, і ця історія тривала недовго. За декілька років вони розійшлися. Згодом Клуні говорив: "найважливіше, що було у його житті – стосунки з Келлі".

Після Престон мала недовгі стосунки з Чарлі Шином, але офіційно вийшла заміж за Джона Траволту. У 2020 році жінка померла, борючись із раком молочних залоз.

Талія Балсам

Американська телеакторка Талія Балсам у 1989 році стала першою офіційною дружиною Клуні. Вони познайомилися завдяки спільним друзям і влаштували ідеальне весілля у Лас-Вегасі.

Однак вже у 1993 році Талія та Джордж поставили крапку у своїй історії. Як згадував актор, буцімто він не був тоді готовий до шлюбу. Своєю чергою Балсам називала Клуні "чарівним" і, мовляв, розлучення – це завжди важко і має свій відбиток, але вона щаслива зі своїм нинішнім чоловіком Джоном Слеттері.

Джордж Клуні в молодості геть недовго переживав свої розлучення, бо вже зовсім скоро його помічали у нових стосунках

Фото: Getty Images

Селін Балітран та інші

У 90-х Джорджу Клуні і акторці Деніз Кросбі приписували короткотривалий роман, хоч ніхто з них це не підтверджував. У ЗМІ ширилися відповідні чутки, бо їх частенько бачили разом.

Утім, достеменно відомо про ще один роман – із моделлю Кімберлі Рассел. Вони зустрічалися під час зйомок реклами для одного відомого алкогольного бренду. Згодом пара часто з’являлася на певний заходах, але вже у 1995 році розійшлася. Подейкують, що Джордж кинув Кімберлі у листі.

У 2000 році Кімберлі вийшла заміж за Майкла Боневіца

Фото: Instagram

Ще одна модель, роман з якою мав місце бути, - Вендела Кірсбом. Вона зустрілася з Клуні у 1996 році і коротка інтрижка продовжувалася у спільних виходах на світські заходи, але досить недовго.

Інша справа – Селін Балітран. Вони познайомилися, у Парижі 1996 року, коли Джордж знімався у фільмі "Миротворець". Селін була нікому невідомою студенткою, і ще й молодшою за Клуні. Вона навіть перебралася за ним до Лос-Анджелеса, коли завершилися знімання. Та за три року – знову фінал "кохання".

"Я її дійсно обожнював, чудова дівчина. Я не думаю, що нам не вистачало інтимної близькості. Мабуть, це мало тривати рівно стільки, скільки й протривало", - зауважував він.

Згодом Селін розпочала нові стосунки, та й Джордж не забарився.

Рене Зеллвегер та Ліза Сноудон

Після попередніх стосунків із Балітран, Клуні приписували роман із акторкою Люсі Лю, з якою він з’являвся на публіці. Так само, як і з Трейлор Ховард та Брук Ленгтон, з якою Клуні розійшовся протягом року.

На початку нульових ходили чутки про нові стосунки Джорджа із відомою колегою Рене Зеллвегер. Потім про них подейкували ще раз у 2006 році, коли тривали зйомки фільму "Поза правилами". Однак згодом вони іронічно відповідали на ці чутки, зазначаючи, що "одружені 28 років".

Непідробний інтерес у кадрі

Скріншот

Інша справа – модель і телеведуча Ліза Сноудон. З нею Клуні познайомився теж під час зйомок реклами для одного алкогольного бренду і прожив разом п’ять років. Здається, це чи не найдовготриваліші його стосунки з усіх попередньо перелічених.

Статний актор (зріст Джорджа Клуні сягає 1,8 м) завжди обирав для себе відповідних жінок

Фото: Getty Images

Ліза пригадувала, що це були чудові, веселі, а інколи дикі стосунки. Як і попередні коханки, вона називала Клуні "чарівним", але не ділилася інтимними подробицями. Хоч вони і розійшлися, але дружній зв’язок не втратили.

"Іноді я думаю, що на моєму надгробку буде написано: "Джордж Клуні колись зустрічався із Лізою Сноудон"", - іронічно зазначала вона.

Сара Ларсон

Біографія стосунків Джорджа Клуні продовжується із офіціанткою Сарою Ларсон. Вони познайомились у 2007 році під час прем’єри фільму "13 друзів Оушена" у Лас-Вегасі. ЗМІ запам’ятали це роман тим, що Джордж та Сара потрапили у аварію на мотоциклі. На щастя, все закінчилося без значних травм.

 

Фото: Getty Images

Разом вони з’являлися на червоних доріжках, але вже за рік, традиційно для Клуні, розірвали стосунки. Цікаво, що для Ларсон цей роман став трампліном до популярності. Вона почала займатися моделінгом та брала участь в одному реаліті-шоу.

Елізабетта Каналіс і Стейсі Кейблер

Наступною любовний список Джорджа Клуні поповнила італійська модель і акторка Елізабетта Каналіс, з якою він познайомився на своїй вечірці. Хоч їхні стосунки були нетривалими, але вважалися серйозними.

 

Згодом цю естафету перейняла Стейсі Кейблер – акторка, але в колишньому професіональна рестлерка. Їх познайомив друг Клуні. Як пишуть ЗМІ, Джордж та Стейсі були втіленням голлівудського гламуру, які постійно одне одному посміхалися на червоних хідниках.

 

Але у 2013 році їхні стосунки завершилися через різні погляди на майбутнє.

Амаль Аламуддін

Це могла б бути чергова інтрижка, але ні. Несподівана таємнича гостя на вечірці – адвокатка з прав людини Амаль Аламуддін – з ніг на голову перевернула стереотип стосунків Клуні.

Амаль Аламуддін і Джордж Клуні познайомилися на вечірці і разом уже майже 10 років

Фото: Getty Images

Уперше вони зустрілися у 2013 році, проговоривши увесь вечір. Потім їхнє спілкування обмежилося електронною поштою і Джордж зрозумів – це точно щось більше, ніж чергова інтрижка. Їхнє перше побачення супроводжували 50 папараці.

"Я зустрілася із Джорджем, коли мені було 35 років. Тоді я вже змирилася із думкою, що буду старою дівою. Ми ховалися у лондонській квартирі і я вирішила: що б не було далі, я не хочу бути ні з ким іншим", - пригадувала Амаль.

Уперше про заручини актор задумався усього за декілька місяців. А от саму пропозицію зробив у камерній обстановці вдома під час спільної вечері.

Джордж Клуні одружився з Амаль у вересні 2014 року. Їхнє весілля відбулося у Венеції. Спочатку пара хотіла зберегти все у таємниці, та допитливі папараці заскочили їх і тут. Тому замість того, аби переховуватися, вони відверто позували для камер і демонстрували своє кохання.

 

"Ми надзвичайно багато часу проводимо разом. Намагаємося не затягувати з довгими розлученнями і підлаштовуємо мою роботу та Амаль", - ділився Клуні секретом успішного шлюбу.

У 2017 році Амаль Клуні оголосила про вагітність. А вже улітку у зіркової пари народилася двійня: дівчинка Елла та хлопчик Александр.

Амаль Клуні народила дітей і майже одразу з'являлася на публіці зі своїм зірковим чоловіком

Фото: Getty Images

Ці стосунки для Клуні можна назвати унікальними і точно неповторними. Він демонструє повагу до своєї дружини і вірність. Навіть попри чутки про черговий роман, але тепер уже із Джулією Робертс. Вони разом зіграли у фільмі "Квиток до раю", який вийшов у 2022 році. Зірки упевнено заявляли, що ніколи не хотіли перевести свої стосунки за межі дружніх.

Ні-ні, між цими двома лише дружба. Робертс не зраджує свого чоловіка Дені Модера, з яким у шлюбі з 2002 року

Фото: Getty Images

Так само, як і з іншою колегою. Сандра Буллок і Джордж Клуні зустрілися під час зйомок фільму "Наш бренд - криза" у 2015 році. Джордж зізнавався, що вона була досить суворою по відношенню до нього. Але це не завадило зберегти їм винятково дружні стосунки.

Здається, і Амаль не ревнує свого чоловіка, з яким вже цього року відзначить десяту річницю. Вона з легкістю сприймає його жарти і сяє посмішкою на публіці, супроводжуючи на червоних хідниках. Джордж Клуні зараз - порядний сім'янин та татусь.




Схожі новини: