Ранкова атака по Запоріжжю не призвела до відключень світла - "Запоріжжяобленерго"

Переглядів: 149

8 травня 2024 11:40

Ранкова атака по Запоріжжю не призвела до відключень світла - Запоріжжяобленерго фото

Попри ранкові обстріли Запоріжжя загарбниками, на 9:00 знеструмлень в обласному центрі немає

Попри ранкову ракетну атаку ворога на Запоріжжя, станом на 09:00 знеструмлень в обласному центрі немає. Технологічне порушення, що виникло в міських електромережах та спричинило відключення понад 2,5 тисячі абонентів, було усунуто менш як за годину, всі споживачі заживлені.

Протягом минулої доби бригади «Запоріжжяобленерго» відновили енергопостачання 10 тисяч споживачів, у тому числі – повернули світло 104 родинам у прифронтових населених пунктах, що були знеструмлені напередодні через рашистські обстріли. Також була усунута низка технологічних порушень в електромережах Запоріжжя та Запорізького району. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Вчора побільшало відключень, пов’язаних із бойовими діями, через спричинене ними пошкодження електрообладнання без світла залишилися 19 споживачів у Запорізькому районі. Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться, щойно це дозволить безпекова ситуація.

Станом на 9:00 8 травня внаслідок бойових дій на підконтрольній території Запорізької області без енергопостачання залишаються 3750 споживачів.

 




Схожі новини: