У тимчасово окупованому Мелітополі загарбники визнали безхазяйними вже понад 100 квартир

Переглядів: 201

8 травня 2024 14:45

У тимчасово окупованому Мелітополі загарбники визнали безхазяйними вже понад 100 квартир  фото

Окупанти намагалися визнати безхазяйними одразу 8 багатоповерхівок у Бердянську, а в Мелітополі вже записують у безхоз квартири сотнями

Одразу 168 квартир окупанти визнали безхазяйними у Мелітополі, а у Бердянську скасували рішення про визнання безхазяйними 8 багатоповерхівок. Про це повідомляє телеграм-канал "Бердянськ. Сьогодні"

Чергове протиправне рішення прийняли рашисти у тимчасово окупованому Мелітополі. Ним вони визначили одразу 168 квартир мешканців – як безхазяйне майно. Більшість з цих квартир розташовані у п'яти будинках. Наприклад, в одному з будинків за адресою вул. Гризодубової, 44 такими назвали майже 50 квартир, ще 40 квартир визнали безхазяйними у будинку за адресою вул. Гризодубової, 37, 36 квартир «знайшли» у будинку за адресою проспект Б.Хмельницького, 36. 

Нещодавно окупанти у Мелітополі започаткували так звані виїзні комісії, як об'їжджають багатоквартирні будинки та прямо на місці звіряють документи власників. Немає власників з оригіналами документів – значить майно стає безхазяйним. 

Водночас наприкінці квітня в Бердянську окупаційна влада скасувала рішення, яким визнавала безхазяйними цілі будинки. Північна, 15, проспект Праці, 43, Франко, 32, Італійська, 50, Морська, 43 та 45, Нагірна, 5 та Правди, 3в - усі ці багатоповерхівки були додані до так званого реєстру безхазяйного майна окупантів повністю. Таке рішення обурило навіть проросійськи налаштованих бердянців, тому псевдовлада була змушена його скасувати.


На відміну від Мелітополя, колаборанти Бердянська не публікують на своїх ресурсах переліки майна, яке вважають нічийним, тому бердянцям важко відстежувати та вчасно реагувати на захоплення свого житла в окупації.

На фото: будинок в Мелітополі, в якому безхазяйними рашисти визнали понад 30 квартир.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську загарбники взялися "націоналізувати" земельні ділянки.




Схожі новини: