У Запорізькому районі через коротке замикання електромережі спалахнув будинок

Переглядів: 151

20 травня 2024 13:00

У Запорізькому районі через коротке замикання електромережі спалахнув будинок  фото

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Запорізького району

На місці події рятувальники з'ясували, що в кімнаті житлового будинку горять домашні речі, побутова техніка та меблі на загальній площі 10 кв.м. Через сильне задимлення надзвичайники працювали в апаратах на стисненому повітрі та ліквідували загоряння. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Запорізькій області. 

Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Жертв та постраждалих немає. Від ГУ ДСНС залучалося 8 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Сьогодні вранці рятувальники отримали повідомлення про загоряння на території приватного домогосподарства в одному з районів обласного центру. На місці події фахівці ДСНС встановили, що горить літня кухня та господарча споруда на загальній площі 35 кв.м. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Завдяки оперативним діям надзвичайників вдалося запобігти розповсюдженню вогню та оперативно загасити полум’я.

Причина пожежі встановлюється. Жертв та постраждалих немає. Від ГУ ДСНС залучалося 12 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 75 рятувальників та 16 одиниць техніки.




Схожі новини: