Уже не в топ 3: Alyona Alyona і Jerry Heil опустилися в рейтингу букмекерів

Переглядів: 183

8 травня 2024 23:00

Уже не в топ 3: Alyona Alyona і Jerry Heil опустилися в рейтингу букмекерів фото

Україна бере участь у "Євробаченні" з 2003 року, і загалом перемагала тричі. Однак цього разу перемога жіночого дуету Alyona Alyona і Jerry Heil опинилася під питанням.

Alyona Alyona та Jerry Heil опустилися в рейтингу букмекерів щодо ймовірного переможця Євробачення-2024 на четверте місце. Відповідну інформацію можна побачити, переглянувши рейтинг букмекерів на офіційному сайті пісенного конкурсу "Євробачення-2024".

Українок із піснею Teresa & Maria букмекери ставлять на четверте місце, хоча до першого півфіналу країна входила до трійки фаворитів. Шанси виконавиць на перемогу становлять 8%.

Попри потужний виступ у першому півфіналі Євробачення 2024 представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil опустилася в рейтингу букмекерів

Фото: Скриншот

Перше місце букмекери віддають виконавцю Baby Lasagna з Хорватії. Артист представить пісню Rim Tim Tagi Dim у нестандартному для жанру попмузики форматі техно-панку на конкурсі. Цікавий факт: самому Пуришичу цей жанр знайомий завдяки його минулому як гітариста в хорватському рок-гурті Manntra. Шанси на перемогу артиста букмекери оцінюють у 36%. Якщо прогноз збудеться, це стане історичною першою перемогою Хорватії на "Євробаченні".

Шанси завоювати друге місце оцінюють у 16% у швейцарського артиста Nemo, який представить пісню The Code в унікальному змішуванні попмузики, репу та оперного вокалу. На третьому місці розташовується італійська співачка Анджеліна Манго з композицією La Noia і ймовірністю перемоги в 10%. Востаннє Італія перемагала на конкурсі "Євробачення" 2021 року.

Європейська мовна спілка проводитиме прямі трансляції півфіналів і фіналу без коментарів на своєму офіційному каналі в YouTube. Також подивитися виступи конкурсантів у режимі онлайн можна буде на платформі кіно і телебачення Київстар ТВ.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Alyona Alyona та Jerry Heil встановили рекорд на Євробаченні 2024. Дівчата втримали позицію України та стали єдиною країною, окрім організаторів, яка постійно потрапляє до фіналу пісенного конкурсу.

 




Схожі новини: