«Простір нових можливостей» для розвитку бізнесу та кар’єри

Просмотров: 1129
16 грудня 2015 16:27
15 грудня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбувся форум «Простір нових можливостей», який є спільною ініціативою Проекту ПРООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми ВПО в Україні» та Запорізької торгово-промислової палати й проводився за фінансової підтримки Уряду Японії.

Форум доречно назвати майданчиком для обміну інформацією та пошуку партнерів, навчання та отримання корисного досвіду.
Формат заходу включав майстер-класи, виставкові інтерактивні майданчики громадських організацій, експрес-консультації та багато іншого.

«Простір нових можливостей» - це досвід експертів з актуальних для бізнесу питань.

У центрі уваги - вихід на нові ринки і пошук зарубіжних партнерів, карта пошуку фінансування, нове трудове законодавство, питання ліквідації / тимчасового припинення діяльності підприємств, розміщених на окупованій території або території непідконтрольній Україні.
Учасниками Форуму стали підприємства, що мають відкриті вакансії і готові працевлаштувати переселенців, організації, які займаються сприянням у працевлаштуванні, навчальні центри, що надають послуги перекваліфікації, навчання, організації, асоціації, які працюють у сфері розвитку та підтримки малого бізнесу,

Відвідувачі Форуму - представники малого бізнесу, які прагнуть розвивати свою справу і шукають нові ідеї, знання і партнерства, переселенці і місцеві жителі Запоріжжя, які знаходяться у пошуку роботи або можливостей перекваліфікації та розвитку
Одночасно у «Козак-Палац» працювала виставка роботодавців, консультаційні інтерактивні майданчики, зони майстер-класів та творчості.
Зокрема, для пошуку роботи та розвитку кар’єри корисною стала інформація від Запорізького обласного центру зайнятості, ПАТ «Запорізький хлібокомбінат № 1», компанії «Гранік». Визначитися з власними професійними перевагами, перевірити свої знання допомагає участь у тестуванні від Центру зайнятості вільних людей, Brain Academy.

Об’єднання «Запорізький колорит» запросило до участі у майстер-класах від народних майстрів.

Галерея сучасного мистецтва Lenin представила патріотичний проект «Амбасадор рідного міста» та запропонувала відвідувачам заходу відзначити на інтерактивній карті зони гордості та комфорту у рідному місті, які корисно запропонувати гостям.

Довідково

Проект «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» реалізується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою. Основна мета проекту полягає у наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок конфлікту на Донбасі.
Проект реалізується в рамках зобов'язань Прем'єр-Міністра Японії Сіндзо Абе щодо надання допомоги Східній Україні, про що було оголошено на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2014 року. Загальна сума допомоги Японії за час незалежності України – понад 2,9 млрд. доларів.




Похожие новости: