Новий Рік за кордоном? Казкові новорічні тури

Просмотров: 1243
3 лютого 2016 10:54

Час сімейного новорічного відпочинку наближається, тому варто вже із початку липня місяця потурбуватись про тури на Новий рік, оскільки бажаючих багато, і можна залишитись без омріяної подорожі. Новий рік вважається магічним та майже дитячим святом, оскільки саме діти особливо чекають на прихід Нового року та Різдва, щоб Дід Мороз приніс багато подарунків, і не лише солодощів. Звісно подорож до теплих місць або на гірськолижний курорт взимку, обирати вам, тому що враження в різних місцях різні, дехто полюбляє засмагати та купатись, а комусь по душі спуски з найвищої вершини на лижах.

Лише Єгипет!

Новий рік може бути ще чарівнішим, якщо полетіти до Єгипту, поринути в тепле море та поніжитись під яскравими променями сонця. Відпочинок в Єгипті подарує неперевершені відчуття від екскурсій по найвідомішим історичним місцям: Піраміди Хафра, Хеопса, Мікеріна, Джосера, та інших менших за розміром (дамських), Луксор, мечеті Каїра, бібліотека в Олександрії, скарби Тутанхамона в Каїрському державному історичному музеї, Карнакський храм, храм цариці Хатшепсут. Погода в Єгипті доволі тепла, хоча інколи може дути сильний вітер, особливо прохолодно вночі. Вдень можна купатись та засмагати, пірнати із аквалангом, досліджувати корали та морських жителів.

Душа бажає вражень та свята: ОАЕ дарує тепле новорічне свято

Країна сонця та центр арабської культури - Об’єднані арабські Емірати вражають на кожному кроці. Будинки як замки та фортеці, культура – арабська - славиться своїми традиціями, які сягають найдавніших років, добродушні мешканці, для яких гостинність на першому місці. Наскільки гармонійно поєднуються нові будівлі та старовинні мечеті. Навіть нова архітектура відрізняється пишністю та оригінальністю побудови. Курорти в ОАЕ відомі своїми чистими водами та пляжами, найвищим сервісом. Дубай або Ель-Гуна, Шарджа та Фуджейра, Абу-Дабі гостинно чекають на туристів. Навіть у пустелі людство змогло зробити рай, це диво треба побачити своїми очима, тому тури в ОАЕ такі популярні.

Мороз, Морозенко! – Все блищить все сяє на гірськолижних курортах Болгарії

Зимова краса зачаровую своїм блиском снігу, білим сяйвом гірських вершин, чистим повітрям та можливістю покататись на лижах та сноуборді. Більше ніж третя частина Болгарії знаходиться під віковими лісами, посеред яких утворились найвідоміші гірськолижні курорти із найвищим рівнем сервісу, чистими схилами та реальним снігом. Рівень опадів (снігу) тут може досягати двох метрів, тому кататись на лижах стане доволі приємно. Можна також відвідати багато історичних пам’яток болгарської культури. Відпочинок в Болгарії включає ознайомлення із курортом Боровець, Рильський монастир, або Белчінські геотермальні джерела, обов’язково відвідати Софію, або відправитись на курорт Банско, та в місто-музей Мельник. Насправді, є багато місць, які варто побачити, будучи в Болгарії.




Похожие новости: