Спеціалізована виставка «Домострой-Весна-2016»: досвід та інновації

Просмотров: 1304
15 березня 2016 11:40
17 березня у виставковому центрі «Козак-Палац» відкриє роботу 29-а галузева будівельна виставка «Домострой-Весна-2016», організатором якої виступає Запорізька торгово-промислова палата за підтримки ЗОСППР «Потенціал», Будівельної палати України, провідних профільних асоціацій та експертів.

На декілька днів ВЦ «Козак-Палац» перетвориться у центр ділової активності для представників будівельного бізнесу. Українські виробники та закордонні торгові марки запропонують до уваги фахівців галузі широкий спектр інноваційних рішень та технологій.

Заходи будівельної тематики є надзвичайно важливими та показовими для розвитку індустріально насиченого південно-східного регіону. Адже будівельна галузь – це лакмусовий папір всієї економіки, від якої залежать похідні галузі та переважна більшість сфер економіки.
Цього року серед основних напрямків виставки «Домострой» – будівельні матеріали та послуги, оздоблювальні матеріали, архітектурні рішення, освітлення, інженерні системи, тепло-, енерго-, водооснащення, котельне обладнання, нові рішення для комунального господарства. Актуальні спеціалізовані експозиції - «Ландшафти та котеджі», «Ідеальний дім».

Насичена ділова програма допоможе дізнатися про досвід компаній для розвитку якісного, ефективного, безпечного та відкритого будівельного бізнесу.

Вже у перший день роботи виставки відбудеться конференція, присвячена передовим технологіям у сучасному будівництві та архітектурі (організатор - компанія «Seminarium»). До участі запрошуються інженери та будівельники, архітектори та проектувальники, викладачі та студенти, а також всі, кому цікаві інновації у сфері будівництва.

Можливості для створення сучасних ефективних проектів презентують представники провідних світових виробників будівельних матеріалів: Kingspan, Llentab, Izover, Protan, HL Hutterer Lechner GmbH, Mercor, Geberit. Такий «об’єднаний» формат - цікавий та корисний, адже у якості спікерів виступає цілий ряд компаній, що взаємно доповнюють одна одну під час будівництва практично будь-якого промислового об’єкту.

Зокрема, компанія Kingspan – світовий лідер у галузі проектування та виготовлення конструкцій з винятковими теплоізоляційними та вогнетривкими властивостями, Llentab – провідна шведська компанія, що виготовляє та встановлює будівлі з металоконструкцій, Protan – лідер мембранних технологій з Норвегії.

Корисною буде інформація від компанії «Алюпласт Україна», м. Бровари, що об’єднає фахівців на семінарі «Вікна майбутнього: енергоефективність, інновація та якість».

Під час конференції «Сучасні проблеми і перспективи розвитку ЖКГ України» будуть підведені підсумки конкурсу студентських проектів у сфері промислового та цивільного будівництва.

Компанії завжди прагнуть представити найактуальніші розробки та технології під час виставки. Такого правила дотримуються постійні учасники будівельної виставки у ВЦ «Козак-Палац» - українські компанії «Аісс Груп», «Ритм Бетон», «Інструментальний завод порошкової металургії», «Содружество Строй», «Верда», «Гуд Руф», «Аква-Імперія», «Зелена система», а також нові учасники – «Югсталь», «Водосток спектр», «АВД Трейд», «Ірис» та багато інших.

Тематичну експозицію представить на виставці компанія «Дар Тепла» - перший та єдиний у своєму роді супермаркет енергозбереження в Україні. Тут будуть презентовані модульні котельні, рішення з утеплення будівель, модернізації систем опалення.

Альтернативні джерела енергії запропонує активніше використовувати у виробництві та в побуті запорізька будівельна компанія «Содружество Строй». До уваги відвідувачів – сонячні вакуумні колектори, теплові насоси та послуги з тепловізійного обстеження будівель.
Компанія «Бацин» представить якісні композитні матеріали, що широко використовуються у будівництві, сільському господарстві та приватному секторі.
Також на початку весни «Домострой» запропонує багато цікавих та оригінальних рішень для ландшафтного дизайну, озеленення, облаштування водойм, автоматичного поливу.

Відкриття виставки відбудеться 17 березня об 11.00

Конференція «Передові технології у сучасному будівництві та архітектурі» відбудеться 17 березня, початок о 14.30.

Режим роботи:

17, 18 березня з 10-00 до 17-30,

19 березня з 10-00 до 15-30

Оргкомітет виставки «Домострой»

тел.: (061) 213-50-26

www.expo.zp.ua, e-mail: expo4@cci.zp.ua





Похожие новости: