«БЕЗПЕКА. ЗАХИСТ. ОХОРОНА-2016»

Просмотров: 1218
20 квітня 2016 13:48
22-23 квітня у виставковому центрі «Козак-Палац» (вул. Перемоги, 70б) відбудеться друга міжрегіональна виставка-конференція «Безпека. Захист. Охорона-2016».

Проект, започаткований минулого року, підтвердив важливе соціальне значення обраної тематики, адже не тільки представляє широкий спектр продукції та послуг для комплексної безпеки у всіх сферах сучасного життя, але й підтримує патріотичні ініціативи українського бізнесу, громадських організацій, волонтерів, спрямовані на допомогу українському війську, підвищення його авторитету.

Організатори та партнери заходу:

Запорізька торгово-промислова палата

Головне управління ДСНС України в Запорізькій області

Головне управління Національної поліції в Запорізькій області

Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у
Запорізькій області

Комунальне підприємство "Запорізький обласний центр охорони праці" Запорізької обласної ради

Український союз пожежної та техногенної безпеки

Серед основних розділів виставки - захист та охорона у приватному секторі та промисловості, послуги охоронних та юридичних агенцій, пожежна, техногенна безпека, охорона праці, інформаційні технології.

Запорізький обласний краєзнавчий музей представить фрагмент постійно діючої експозиції «АТО: війна за незалежність», що демонструє унікальні експонати з передової, особисті речі учасників АТО та є гідним вшануванням відданості й самопожертви українських воїнів.

Активну участь у виставці беруть волонтерські організації, що проінформують про реалізовані проекти допомоги армії та запросять до подальшої участі широку громадськість.

Сучасні знання та інформаційні технології на сторожі безпечного життя

Під час насиченої ділової програми важливі пропозиції та рішення знайдуть для себе представники великих промислових підприємств, середнього та малого бізнесу, фінансово-кредитних установ, а також всі громадяни, які дбають про особисту безпеку.

Зокрема, конференції та окремі профільні семінари будуть присвячені питанням охорони праці та профілактики промислового травматизму, сучасним розробкам у сфері приватного захисту та безпеки, розробці концепції інформаційної безпеки підприємств, новим правилам і умовам ліцензування в сфері пожежної безпеки. До уваги спеціалістів – законодавчі зміни у галузі промислової безпеки, інформація щодо проведення навчання керівного складу та фахівців з цивільної оборони, систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення.

Про безпеку і зручність при роботі з документами і хмарними сервісами йтиме мова під час семінару від компанії «Бізнес Борщ», можливості першого мобільного додатку для екстреного виклику адвоката презентує адвокатське об'єднання «Юскутум».
Також під час виставки будуть працювати Консультаційні пункти управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Запорізькій області. Спеціалісти Фонду готові надати інформаційно-методичну допомогу з аспектів створення ефективної системи управління охороною праці на підприємстві, роз’яснення до норм Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», рекомендації щодо профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань.
Перевірити свої знання у сфері охорони праці можна буде під час брейн-рингу від Запорізького обласного центру охорони праці.

Професіонали демонструють майстерність та надають практичні поради

Протягом роботи виставки відбуватиметься демонстрація спецтехніки ДСНС, підрозділів Національної поліції України, кінологічних служб, пройдуть навчання з поведінки у надзвичайних ситуаціях, практикуми з надання медичної допомоги. Вибухо-технічний відділ ГУНП України в Запорізькій області продемонструє спеціальне обладнання для пошуку та знешкодження вибухових пристроїв та проінформує відвідувачів про дії при виявленні небезпечних предметів.

Представники Поліції охорони на прикладі екіпажів «швидкої допомоги» продемонструють можливості спостереження за мобільними об’єктами з використанням технологій супутникової навігації GPS і радіозв’язку.

Спеціалізовані експозиції представлять магазин зброї «Діана», музей техніки «Фаетон», Smartmotion – безпілотні літальні апарати та послуги з технічного моніторингу, аерофотозйомки, військовий спецодяг та спорядження презентує компанія «Безпека комплекс», ергономічний спецодяг - «SIZENERGY», «Академія безпеки» - комплексні системи охорони, «Евотек» - системи відеоспостереження.
Компанія «Охоронний холдинг» продемонструє свої напрацювання у сфері фізичної та технічної охорони, інформаційної безпеки, протипожежного захисту та послуг систем супутникового моніторингу. «Оптима-Комплекс» - варіанти проектування, установки та обслуговування систем безпеки різного рівня складності.

Оргкомітет виставки:

Запорізька торгово-промислова палата, Атамас Олексій

тел. (061) 213-50-26, (091) 342-66-07

e-mail: expo8@cci.zp.ua www.expo.zp.ua





Похожие новости: