Осінній виставковий сезон у ВЦ «Козак-Палац» відкриється з «Енергозбереження»

Просмотров: 1403
5 вересня 2016 11:36
З 6 по 8 вересня у Запоріжжі, у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудуться дві тематичні спеціалізовані виставки: 13-а виставка «Енергозбереження - 2016» та 30-а виставка «Енергоефективне будівництво – 2016», які організовані Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки профільних відомств та асоціацій.

Втілення енергозберігаючих технологій – один з ключових напрямків у розвитку сучасної України. Пріоритетним завданням є переоснащення підприємств новим обладнанням, модернізація ЖКГ, виховання в населення заощадливого відношення до енергетичних ресурсів. Таким ефективним інструментом є виставковий майданчик, що наочно презентує ці технології, сприяє продуктивному бізнес-діалогу, а також безпосередньому спілкуванню між виробниками та споживачами.

Спільне завдання – підвищення енергоефективності

Сучасні енергозберігаючі проекти в промисловості та житлово-комунальному господарстві не тільки будуть представлені на виставкових експозиціях, але й стануть темою для обговорення під час профільних дискусій. Активні учасники ділових заходів - «Запорізьке енергетичне агентство», Запорізький національний технічний університет, Регіональне управління Державного Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, українські промисловці та підприємці – прагнуть об’єднати зусилля державних та комунальних структур, науки та бізнесу у вирішенні проблем енергетичної та будівельної галузей.

Зокрема, Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву інформуватиме про можливості запровадження енергоефективних технологій з точки зору фінансування – Фонд здійснює пільгове кредитування ОСББ та керуючих компаній для реалізації капітального ремонту житлового фонду – утеплення, модернізації, улаштування індивідуальних теплових пунктів.

Комунальне підприємство «Запорізьке енергетичне агентство», що не так давно почало діяти у Запоріжжі, серед своїх головних завдань називає супроводження розроблених у Запоріжжі проектів енергозбереження, розробку нових, допомогу у залученні ресурсів для їх реалізації. У свою чергу, формат виставкових заходів якраз і допоможе профільним компаніям запропонувати своє обладнання та послуги для реалізації цих енергетичних проектів.

Що пропонує бізнес?

Традиційно демонструють свій передовий досвід під час спеціалізованих виставок у ВЦ «Козак-Палац» учасники Кластеру енергоефективності Запорізької торгово-промислової палати - об’єднання прогресивних енергокомпаній Запорізького регіону. Цього року буде представлений колективний стенд Кластеру та окремі експозиції компаній-учасників: «Зелена система», «Теплостар», «Термотехнології», «Провітерм», «Петронік», «Екопаливо».

Зокрема, ТОВ «Зелена система» має досвід участі у реалізації комунальних енергоефективних програм. Компанія запропонує відвідувачам виставки повний спектр послуг для створення ефективної автономної системи енергоспоживання і підприємства, і приватної будівлі. Сонце, вітер, повітря та інші поновлювальні джерела енергії використовуються в інженерних рішеннях компанії.

Енергоефективне будівництво – актуальний напрямок і для бюджетної сфери, і для комерційних та промислових будівель, і для приватних помешкань.
Вітчизняний ринок енергоефективних технологій у будівництві на виставці презентують українські компанії Запоріжжя, Дніпра, Києва, Харкова, Херсона, Чернівців, представники зарубіжних торгових марок. Сучасні зразки технологій та матеріалів допоможуть знизити енергоспоживання, оптимізувати виробництво, покращити комфорт.
Вперше у Запоріжжі - компанія «Технобазальт-Інвест» (м. Київ) – світовий лідер у виготовленні базальтового волокна – перспективного композиційного матеріалу, який має широкий спектр застосування у будівництві.

Політика компанії передбачає активну участь у всеукраїнських та міжнародних спеціалізованих виставках, наукових конференціях і семінарах. «Технобазальт-Інвест» успішно співпрацюємо як з українськими, так і зарубіжними споживачами по всьому світу: продукція постачається у понад 15 країн Європи, Близького Сходу, а також США, Канаду, Китай та інші країни.
Харківський завод «ТеплоТехнік» - офіційний виробник твердопаливних котлів під торговою маркою «Буржуй». Замкнений цикл виробництва дозволяє суворо контролювати кожний його етап та отримувати у підсумку якісний продукт, створений українцями для українців.
Ще один важливий напрямок виробництва для потреб промислового та побутового секторів – прилади контролю за раціональним використанням енергетичних і природних ресурсів. Зокрема, на виставці у Запоріжжі їх презентує ТОВ «НІК» - один з найбільших виробників вимірювальних приладів. На базі «розумних» лічильників, спеціалізованого обладнання та програмного забезпечення власного виробництва компанія створює автоматизовані системи комплексного обліку енергоресурсів.

Основні тематичні розділи виставок:

«ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ-2016»:

•Сучасні системи енергозбереження та опалення
•Котли. Всі види палива
•Проектування, монтаж, обслуговування
•Системи управління, контролю, захисту
•Альтернативна енергетика, використання природних ресурсів
•Енергозбереження для комерційної та приватної нерухомості
•Електротехнічне обладнання

«ЕНЕРГОЕФЕКТИВНЕ БУДІВНИЦТВО-2016»:

•Будівельні матеріали, обладнання, інструмент
•Енергозаощаджувальні технології у будівництві
•Опалювальне обладнання
•Системи кондиціювання та вентиляції
•Тепло-, звукоізоляція
•Водопостачання та водоочистка
•Дахи, вікна, двері, фурнітура
•Фасади
•Оздоблювальні матеріали
•Системи охорони та безпеки
•Благоустрій оселі

Акредитація ЗМІ за тел. (061)213-51-13, e-mail: pressa@cci.zp.ua

З детальною програмою заходів можна ознайомитися на сайті:

www.expo.zp.ua




Похожие новости: