Секрет весільної сукні

Просмотров: 1346
11 вересня 2017 12:35

Вже пройшло багато років з того часу, коли людина відкрила для себе одяг, а пізніше розділила його на повсякденний, вихідний і для особливих випадків, але до сих пір, якщо наречена надягає весільну сукню, то всі навколо завмирають в захопленні. Змінюються звичаї, часи, мода, але цей факт залишається незмінним, і дівчина, яка поєднується шлюбом з коханою людиною, завжди виглядає красиво, ніжно і загадково. Щоб це було так, то потрібно завжди правильно підбирати наряд під фігуру, кольоротип дівчини і стиль весілля.

Ідеальна весільна сукня: в чому секрет?

Головний секрет успіху є в тому, щоб все відповідало часу і місцю. Для цього потрібно робити все по порядку. Перше, це врахувати пору року, тому що влітку наречена в закритій сукні і виглядати буде безглуздо, і відчувати себе некомфортно, а взимку навпаки. Друге, це стиль весілля: пишне торжество вимагає багате, розкішне плаття, а неформальна вечірка - чогось легкого і повітряного. І третє, зовнішність нареченої, особливості її фігури. Тут потрібно бути готовою до того, що весільні сукні, намальовані панянкою в своїй уяві, можуть не підійти, тому правильно буде відправитися в салон і переміряти різні фасони, запропоновані консультантом. Адже йому, як нікому іншому, видно, що, швидше за все, підійде клієнтці з тією чи іншою зовнішністю. Наприклад, пампушкам невисокого зросту навіть не варто витрачати час на примірки суконь з багатоярусними спідницями і об'ємними кринолінами. Вони будуть добре виглядати в вільно облягаючих фігуру туалетах з мінімумом оздоблення. Хвилясті лінії допоможуть приховати зайві сантиметри на стегнах, а також відвернути увагу від них за допомогою V-образного вирізу. Панянки з ідеальними формами можуть собі дозволити спокусливі годе, найкращим чином презентують даний факт. А ось весільні сукні А-силуету можна пропонувати практично всім нареченим, тому що це самий універсальний фасон, так як він і прикрасить дівчину з фігурою близькою до ідеалу, і приховає багато недоліків. Юна, безтурботна особа прекрасно буде виглядати в коротенькому вбранні і їй не знайдеться рівних на пляжному романтичному весіллі, наприклад.

Крім фасону, ще не варто скидати з рахунків колір, тому що не всім нареченим йде білий, а ось рожевий, блакитний або фіалковий можуть кардинальним чином змінити ситуацію і створити незабутній, красивий і цікавий образ сучасної нареченої.



*




Похожие новости: