Фруктово-ягідна стратегія для корисного бізнесу

Просмотров: 766
29 серпня 2018 11:17

5-6 вересня у Запорізькій торгово-промисловій палаті відбудеться тренінг «Стратегічне бізнес-планування фруктово-ягідного бізнесу». Якщо Ви – власник, топ-менеджер агропідприємства, компанії-переробника продукції або трейдер, а Ваша спеціалізація – фрукти та ягоди, запрошуємо Вас вдосконалити практичні навички для підвищення ефективності бізнесу. Організатор заходу - Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя. Тренінг проходить за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business.

У програмі – основи стратегічного планування, визначення ключових індикаторів ефективності, робота з основними управлінськими фінансовими звітами.

Тренер курсу – Ірина Кухтіна, президент Асоціації «Ягідництво України» зазначає: «Щоб конкурувати на міжнародному рівні, бути ефективними, ми повинні багато вчитися, йти в ногу з часом».

Наразі ягідництво в Україні набирає оберти, за останні 4 роки значно збільшилися експортні показники. Однак зростання сформували лише близько 10-ти підприємств, найбільша проблема – логістика, адже Європа імпортує тільки великі партії ягід, тому виробники об’єднуються у кооперативи. Часто на шляху до експорту в Європу зупиняє потреба отримати сертифікат, серйозні вимоги імпортерів до всіх етапів виробництва.

Семінар-тренінг допоможе подолати бар’єри на шляху до нового рівня Вашого бізнесу. Курс є дуже інтенсивним, багатим на обговорення та практичні інструменти, які слід застосовувати до вашого бізнесу. Другий день тренінгу передбачає відвідування провідних підприємств Запорізького регіону.

Вартість участі в тренінгу становить 3000 грн. В вартість навчання входять інформаційні матеріали, а також кава-паузи, обіди.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням https://form.jotformeu.com/82170968025358 не пізніше 31 серпня 2018 року.

Поспішайте, кількість місць обмежена! За додатковою інформацією звертайтеся електронною поштою bsc-zp@e-tpp.org або за телефоном +38 061 233-11-72.

Детальніше:

https://www.cci.zp.ua/presscentr4/novosti4/5264-fruktovo-yagidna-strategiya-dlya-korisnogo-biznesu





Похожие новости: