Право на землю і природні ресурси

Просмотров: 1801
29 вересня 2018 09:00

Кожен громадянин України має право на отримання земельної ділянки. Цей факт встановлений законодавством країни. Але не кожен знає про таку можливість і тому не використовує її. Самостійно отримати безкоштовне нерухоме майно досить проблематично. У цьому процесі можна зіткнутися з безліччю бюрократичних схем, на вирішення яких піде багато часу, фінансів і сил.

Право на землю дає можливість громадянам України отримання у власне користування земельних ділянок:

  • для ведення сільськогосподарської діяльності;
  • для садової ділянки;
  • для будівництва житлових будинків та господарських будівель і споруд.

Залежно від розташування земельної ділянки буде варіюватися і його розмір. Наприклад, в селах можна отримати до 25 га землі. У той час як в місті тільки до 0,10 га.

Сам процес отримання землі краще довірити приватним юридичним конторам. У Києві подібного рода питаннями займається компанія «SLS Group». Вона допоможе швидко і ефективно зібрати весь пакет необхідних документів, підготувати запити до контролюючих органів та оформити приватизацію земельної ділянки. На практиці, самостійне отримання землі може затягнутися не декілька місяців, а то й років.

Право на природні ресурси

Крім того, компанія «SLS Group» допомагає у встановленні права використання природних ресурсів. Ця процедура ще складніше, ніж право на отримання землі і обтяжена безліччю бюрократичних схем. Юристи компанії нададуть кваліфіковану допомогу:

  • в отриманні ліцензій і прав на видобуток, переробку і використання природних ресурсів;
  • в реєстрації суміжних компаній;
  • проведенні повного аналізу існуючої документації;
  • коригування оподаткування енергодобивающіх промисловості або інших видів діяльності, пов'язаних з природними ресурсами;
  • в представленні інтересів в контролюючих органах, а так же судових інстанціях;
  • в підготовці всієї необхідної правової документації.

У будь-який момент клієнт зможе отримати якісну консультацію стосовно своєї діяльності. Звернутися до консультантів за своїми питання, щоб отримати на них відповід. Самостійна реєстрація прав на використання природних ресурсів може нести негативні наслідки для свого власника. Зараз на ринку працює безліч аферистів, основна мета яких це виманювання фінансових коштів у підприємців. Крім того, в наслідок їх дій, сам бізнесмен може бути притягнут до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Тому, для економії власних коштів і сил, важливо звертатися за допомогою тільки до професіоналів своєї справи. Юристи та адвокати «SLS Group» у повній мірі допоможуть в короткі терміни, швидко і якість, отримати право на володіння земельною ділянкою або використання енергоресурсів. Вирішать всю правову сторону угоди і допоможуть у подальшому розвитку бізнесу, підтримці його рентабельності і привабливості для потенційних інвесторів.

*




Похожие новости: