Де у Львові замовити міжкімнатні двері?

Просмотров: 1501
6 січня 2019 17:13

ТЦ "MARK" запрошує відвідати одразу кілька салонів міжкімнатних дверей у Львові під одним дахом. Широкий асортимент від вітчизняних та закордонних виробників.

В сучасних квартирах двері між кімнатами не тільки розділяють одне приміщення від іншого, але і займають важливе місце в створенні загального внутрішнього дизайну. Різноманітність моделей дозволяє оформити дверні отвори в будь-якому стилі. Найбільш популярними є дерев'яні, пластикові, металеві та скляні міжкімнатні двері. У всіх моделях використовується сучасна фурнітура, що покращує експлуатаційні якості.

Міжкімнатні двері в сучасному дизайні

Поступово завершується тенденція останніх років, згідно якої дверні прорізи оформлялися арками без дверей. Звісно що арки зручні, наприклад, в поєднанні передпокою та вітальні, або кухні та їдальні. Але у більшості випадків зручно використовувати власне класичні двері.

Найрізноманітніший асортимент представляють дерев'яні двері, які декорують різними способами - фарбування, інкрустація, дзеркала, тканина, різьблені елементи.

Скляні двері модно прикрашати вітражами, фотодруком, піскоструєм, гравіруванням, хімічним травленням. Дверні полотна з пластика вражають різноманітністю забарвлень, а також можливістю замовити виріб зі скляними вставками.

Двері з МДФ за якістю і довговічностю можна порівняти з виробами з цілісного масиву, єдине що вони легші за вагою та суттєво дешевші. Зазвичай це дерев'яний контур з плитою МДФ всередині; суцільний або з декоративними вставками. Для покриття часто використовують шпон, ламінат, ПВХ-плівку, фарбу.

Функціональність дверей

З усіх вищеописаних матеріалів можна виготовити двері будь-якого типу відкривання. Все залежить від системи кріплення:

  • розпашні;
  • розсувні;
  • розкладні.

Зворотній тип відкривання впливає на шумоізоляцію та кількість вільного простору для відкривання. Найбільше простору економлять розсувні міжкімнатні двері, що рухаються на роликах по направляючій, розміщеній уздовж стіни з дверним прорізом.

Сучасна дверна фурнітура підвищує функціональність і покращує експлуатацію дверей. Силова фурнітура (доводчики, завіси, замки) виготовляється з нержавіючої сталі, алюмінієвого сплаву або латуні. Інші деталі, а також ручки, роблять з цих же матеріалів, а також з пластика та дерева.

Широкий асортимент дверей в магазинах ТЦ "MARK" дозволить зробити покупку швидкою приємною та економною.

ТЦ "MARK"

*




Похожие новости: