путін зробив низку погроз у бік України: це відчай чи реальні наміри?

Просмотров: 924
14 червня 2023 10:04

Очільник кремля обіцяє накрити Україну новою зброєю та "санітарною зоною".

Про це путін розповів пропагандистам рф, з якими зустрічався для спілкування.

Диктатор каже, що «ключ до вирішення українського конфлікту знаходиться у Заходу, який має припинити допомагати Україні захищатись». Також москва погрожує вдарити снарядами із збідненим ураном по Україні, якщо Захід не припинить допомагати нашій Державі захищатися від російського терору.

Кремлевський очільник впевнений, що Україна сама благала б вже про переговори, якби не допомога західних країн, які постачають нам зброю.

Агрессор каже, що "США вдають, що не бояться ескалації конфлікту в Україні, але здорові люди там явно не хочуть вести справу до третьої світової. У разі третьої світової війни переможців не буде, у тому числі не переможе Америка".

Також він вкотре заявив, що Україна виникла лише 1922 року, а тепер зносить пам'ятники своєму засновнику леніну.

"Санітарна зона" по України

кремль пригрозив створити т.з. "санітарну зону" на території України, якщо продовжаться «прильоти» по рф.

Також путін звинуватив Україну у підриві Каховської ГЕС, бо «Росія не була зацікавлена у наслідках цієї аварії. В результаті підриву вдалося зірвати український наступ, але краще б він стався, ніж наслідки, що сталися після руйнування ГЕС».

Очільник кремля заявив, що росія розпочала війну через переход "червоних ліній", і пообіцяв, що росія і надалі завдаватиме вибіркових ударів по об'єктах в Україні, а не "як ці придурки".

"Удари по всій енергосистемі України, знищення штаб-квартири головного розвідуправління України - це також відповідь на перехід червоних ліній", - заявив путін.




Похожие новости: