Три секрети соковитого фаршу з курячої грудки та рецепт надзвичайно смачних паличок
Куряча грудка — незамінний продукт навіть для тих, хто сидить на дієті.
Фарш з корисної курячої грудки часто виходить сухим та невиразним за смаком. Відповідно і стравам з нього не вистачає соковитості, що дуже засмучує кулінарів. Але не варто засмучуватися, ситуацію можна покращити за допомогою одного з трьох продуктів, вибирати вам.
Що необхідно додати в курячий фарш, щоб він став соковитим:
Вершкове масло
Натріть заморожене вершкове масло на великій тертці, додайте до фаршу та ретельно перемішайте. Фарш вийде надзвичайно ніжним. На 500 г фаршу достатньо 30 г масла.
Кабачки
Потріть кабачки на великій тертці, відіжміть з них зайвий сік та додайте до фаршу. Пропорція за власним смаком.
Твердий сир
Твердий сир натертий на терці додає фаршу пишності та соковитості. Додається за смаком.
Як приготувати смачні соковиті палички з курячого фаршу та твердого сиру
Інгредієнти
Фарш курячий — 500 г
Яйце — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Твердий сир — 100 г
Сухарі панірувальні - 6 ст. л.
Сіль — за смаком
Кріп, спеції - за бажанням
Приготування
Зробіть з курячої грудки фарш. Додайте до нього подрібнену в блендері цибулю, а потім яйце, сіль, спеції. Ретельно перемішайте.
Потріть твердий сир на середній тертці та додайте до фаршу. Ретельно перемішайте та сформуйте палички.
В окремій не глибокій ємності перемішайте сухарі зі спеціями.
Обваляйте кожну паличку в паніруванні та покладіть у заздалегідь розігріту пательню.
Обсмажуйте палички на помірному вогні до золотистої скоринки.
Джерело: NV