Миндальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт
Це мигдальне печиво у формі півмісяця готується швидко та дуже легко. Воно насичене солодким горіховим смаком, розсипчасте і хрумке зовні. Ідеально підходить для поживного сніданку з капучіно чи молоком.
Інгредієнти
вершкове масло кімнатної температури 55 г
цукор 60 г
яйця 1 шт.
екстракт мигдалю 1/4 чайної ложки
сіль 1 щіпка
мигдальне борошно 150 г
борошно 120 г
нарізаний мигдаль 75 г
цукрова пудра для прикраси (за бажанням)
У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.
Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.
Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.
Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.