Миндальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт

Просмотров: 450
7 січня 2024 17:55

Це мигдальне печиво у формі півмісяця готується швидко та дуже легко. Воно насичене солодким горіховим смаком, розсипчасте і хрумке зовні. Ідеально підходить для поживного сніданку з капучіно чи молоком.

Інгредієнти

вершкове масло кімнатної температури  55 г

цукор 60 г

яйця 1 шт.

екстракт мигдалю 1/4 чайної ложки

сіль 1 щіпка

мигдальне борошно 150 г

борошно 120 г

нарізаний мигдаль 75 г

цукрова пудра для прикраси (за бажанням)

У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.

Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.

Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.

Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.




Похожие новости: