Салат із буряком та тунцем: рецепт корисної страви

Просмотров: 440
6 лютого 2024 12:55

Час приготування 1 год. 10 хв.

Харчова цінність на 100 г 55 ккал

Час на прочитання1 хв

Корисний та смачний салат приготуйте на свято або на сімейний обід. Якщо у вас в холодильнику є варені або запечені буряки, то процес приготування займе мінімум часу.

Інгредієнти

  • буряк 2 шт.
  • огірки солені 3 шт.
  • яйця 4 шт.
  • тунець, консервований у власному соку 1 баночка
  • зелень
  • яблучний оцет 1 ст. л.
  • гірчиця 1 ч. л.
  • олія 2 ст. л.

Яйця відваріть 10 хвилин. Остудіть.

Якщо у вас немає готового буряка, вимийте овоч, відваріть або запечіть до готовності в духовці. Остудіть і почистіть.

Огірки, яйця та буряк наріжте кубиками. Викладіть у салатник. Додайте консервований тунець.

В окремій мисці змішайте гірчицю, яблучний оцет і олію. Заправте салат та перемішайте. Прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Гірчицю використовуйте будь-яку.
  • Заправку можна замінити на майонез.



Похожие новости: