Салат із буряком та тунцем: рецепт корисної страви
Просмотров: 440
6 лютого 2024 12:55
Час приготування 1 год. 10 хв.
Харчова цінність на 100 г 55 ккал
Час на прочитання1 хв
Корисний та смачний салат приготуйте на свято або на сімейний обід. Якщо у вас в холодильнику є варені або запечені буряки, то процес приготування займе мінімум часу.
Інгредієнти
- буряк 2 шт.
- огірки солені 3 шт.
- яйця 4 шт.
- тунець, консервований у власному соку 1 баночка
- зелень
- яблучний оцет 1 ст. л.
- гірчиця 1 ч. л.
- олія 2 ст. л.
Яйця відваріть 10 хвилин. Остудіть.
Якщо у вас немає готового буряка, вимийте овоч, відваріть або запечіть до готовності в духовці. Остудіть і почистіть.
Огірки, яйця та буряк наріжте кубиками. Викладіть у салатник. Додайте консервований тунець.
В окремій мисці змішайте гірчицю, яблучний оцет і олію. Заправте салат та перемішайте. Прикрасьте зеленню.
Поради:
- Гірчицю використовуйте будь-яку.
- Заправку можна замінити на майонез.