Грибний суп із курячим філе та сиром
Час приготування 1 година
Харчова цінність на 100 г 127 ккал
Якщо вам на обід набридли звичні перші страви, а хочеться чогось новенького, то приготуйте суп із грибами, курячим філе та сиром. Для ароматного та ситного супу обов'язково використовуйте якісний плавлений сир.
Інгредієнти
- вода 2 л
- куряче філе 300 г
- картопля 2 шт.
- печериці 100 г
- плавлений сир 2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- морква 1 шт.
- вершкове масло 1,5 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- зелень
Промите куряче філе залийте холодною водою. Варіть на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Вийміть курячі грудки, наріжте кубиком і відправте назад в бульйон.
Цибулю та картоплю очистіть і наріжте кубиком.
Моркву очистіть, наріжте брусочками, а гриби — пластинами.
Плавлений сир натріть на дрібній тертці.
У киплячий бульйон додайте картоплю і варіть 5-7 хвилин.
На сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та гриби. Перемішайте та обсмажте ще 7-10 хвилин.
У бульйон із картоплею викладіть обсмажені овочі. Посоліть і поперчіть. Додайте плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправте зеленню. Зніміть із плити.
Поради:
Плавлений сир заздалегідь потримайте в морозильній камері 10-15 хвилин.
З курячого філе після закипання зніміть піну.