Грибний суп із курячим філе та сиром

Просмотров: 382
2 березня 2024 15:09

Час приготування 1 година

Харчова цінність на 100 г 127 ккал

Якщо вам на обід набридли звичні перші страви, а хочеться чогось новенького, то приготуйте суп із грибами, курячим філе та сиром. Для ароматного та ситного супу обов'язково використовуйте якісний плавлений сир.

Інгредієнти

  • вода 2 л
  • куряче філе 300 г
  • картопля 2 шт.
  • печериці 100 г
  • плавлений сир 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • вершкове масло 1,5 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • зелень

Промите куряче філе залийте холодною водою. Варіть на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Вийміть курячі грудки, наріжте кубиком і відправте назад в бульйон.

Цибулю та картоплю очистіть і наріжте кубиком.

Моркву очистіть, наріжте брусочками, а гриби — пластинами.

Плавлений сир натріть на дрібній тертці.

У киплячий бульйон додайте картоплю і варіть 5-7 хвилин.

На сковороді з олією обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву та гриби. Перемішайте та обсмажте ще 7-10 хвилин.

У бульйон із картоплею викладіть обсмажені овочі. Посоліть і поперчіть. Додайте плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправте зеленню. Зніміть із плити.

Поради:

Плавлений сир заздалегідь потримайте в морозильній камері 10-15 хвилин.

З курячого філе після закипання зніміть піну.




Похожие новости: