Картопляні млинці: чудовий рецепт для сніданку
Час приготування 50 хвилин
Харчова цінність на 100 г 175 ккал
Здивуйте своїх рідних і близьких незвичайною стравою – картопляними млинцями, які трохи нагадують деруни. В готовий млинець можна загорнути будь-яку начинку. Для їх приготування картоплю натріть на тертці, додайте борошно, молоко, яйця, а для аромату – зелень і часник. Обсмажте, як класичні млинці. Подавайте зі сметаною або улюбленим соусом.
Інгредієнти
- борошно 120 г
- картопля 300 г
- яйця 3 шт.
- часник 2 зубки
- олія 2 ст. л.
- масло вершкове
- кріп
- перець чорний мелений
- сіль
Картоплю очистьте і натріть на дрібній тертці.
Кріп подрібніть.
Часник вичавіть через прес.
У мисці віничком збийте яйця. Додайте перець, сіль, часник, картоплю, просіяне борошно, олію і ще раз добре збийте. Додайте кріп. Перемішайте.
Випікайте на розпеченій сковороді з олією з двох боків до рум'яного кольору. Готові млинці змастіть вершковим маслом.
Поради:
Сковороду змащуйте олією.