З полуницею. Як приготувати легкий повітряний тірамісу з сезонними ягодами

Просмотров: 299
5 травня 2024 16:15

Незабаром розпочнеться сезон полуниці. Тому швидше зберігайте цей простий рецепт десерту, адже смакує він просто божественно.

Цей тірамісу — це справжній шматочок Італії на вашій кухні. Рецептом поділився кулінарний експерт програми Ранок Вдома на телеканалі Дім Чаба Бакош. Знайомтеся з рецептом і готуйте по-новому у компанії Лілії Ребрик і Костянтина Октябрського.

Тірамісу з полуницею за рецептом Чаби Бакоша / Фото: Канал Дім

Як приготувати тірамісу з полуницею

Інгредієнти:

  • Печиво савоярді — 300 г
  • Сир маскарпоне — 250 г
  • Яйця — 4 шт.
  • Кава — 150 мл
  • Цукрова пудра — 75 г
  • Какао — 20 г
  • Полуниця — 300 г
  • Мʼята — кілька гілочок

Спосіб приготування:

1. Зварити міцну каву. Охолодити її.

2. Відділити жовтки від білків. Окремо збити міксером жовтки та білки, додаючи цукрову пудру. Змішати білки і жовтки з сиром маскарпоне.

3. Нарізати слайсами полуницю.

4. У десертницю або широкий бокал викласти кілька ложок крему. Зробити шар з полуниці. Савоярді вмочити в каву і викласти на крем з полуницею. Далі знову кілька ложок крему. Прикрасити полуницею, какао і гілочками мʼяти. Смачного!




Похожие новости: