Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері

Просмотров: 347
5 травня 2024 18:30

Час приготування - 35 хвилин

Харчова цінність на 100 г - 331 ккал

Швидка закуска для романтичної вечері або просто для перекусу. Поєднання хрусткого багета і розплавленого сиру надасть страві пікантності. Наріжте багет скибками, змастіть оливковою олією з приправою та викладіть на деко, всередину покладіть сир і запікайте в духовці. Вмочуйте багет у сир і насолоджуйтеся чудовим смаком.

Інгредієнти

  • сир "Камамбер"
  • 1 шт.
  • багет
  • 1 шт.
  • олія оливкова
  • 4 ст. л.
  • трави прованські

Багет наріжте скибками.

В центрі застеленого пергаментом дека викладіть сир. Зробіть на ньому поперечні та поздовжні неглибокі надрізи. Багет розкладіть довкола сиру.

Оливкову олію з'єднайте з прованськими травами та перемішайте.

Кожну скибку багета змастіть сумішшю.

Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 13-15 хвилин.

Поради:

Багет можна замінити вашим улюбленим хлібом.




Похожие новости: