Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері
Час приготування - 35 хвилин
Харчова цінність на 100 г - 331 ккал
Швидка закуска для романтичної вечері або просто для перекусу. Поєднання хрусткого багета і розплавленого сиру надасть страві пікантності. Наріжте багет скибками, змастіть оливковою олією з приправою та викладіть на деко, всередину покладіть сир і запікайте в духовці. Вмочуйте багет у сир і насолоджуйтеся чудовим смаком.
Інгредієнти
- сир "Камамбер"
- 1 шт.
- багет
- 1 шт.
- олія оливкова
- 4 ст. л.
- трави прованські
Багет наріжте скибками.
В центрі застеленого пергаментом дека викладіть сир. Зробіть на ньому поперечні та поздовжні неглибокі надрізи. Багет розкладіть довкола сиру.
Оливкову олію з'єднайте з прованськими травами та перемішайте.
Кожну скибку багета змастіть сумішшю.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 13-15 хвилин.
Поради:
Багет можна замінити вашим улюбленим хлібом.