Як приготувати смачне печиво з какао
Час приготування30 хвилин
Харчова цінність на 100 г 222 ккал
Солодке та смачне печиво до чаю – це, як теплі і приємні спогади з дитинства. Якщо до магазину бігти ліньки, чи немає можливості, пропонуємо вам зробити прости та швидкий рецепт смачнючого печива, від якого уся родина буде в захваті та буде просити ще.
Інгредієнти
- Тісто листково-дріжджове 0,5 кг
- Масло 50 г
- Какао 2 ст. л
- Цукор 2 ст. л
- Яйце 1 шт
Масло розтопити, змішати з какао і цукром.
Тісто розкатати, нанести суміш з какао, складати, як на відео.
Зверху змастити яйцем, випікати за 180 градусів 20-25 хв.
Поради:
Начинку можна робити різною, головне, щоб не була рідка, бо буде текти і буде не зручно скручувати.
Начинка потрібна, бо якщо робити лише з цукром та яйцем, тісто засохне.
Якщо ваша какао-начинка застигла, не треба додавати більше масла, бо ж все потече, краще просто її підігрійте і далі наносьте.
Начинка може бути маковою, чи сирною, головне, аби була сухою.