У Запоріжжі на блокпостах виявили понад тисячу осіб, які перебували у розшуку

Просмотров: 210
21 травня 2024 14:55

З початку року на блокпостах запорізькі поліцейські виявили та припинили понад 360 кримінальних порушень

Правоохоронці щодня здійснюють профілактичну роботу, спрямовану на виявлення осіб, які можуть загрожувати національній безпеці, а також на протидію незаконному обігу зброї та наркотрафіку. Цього року працівники поліції, які несуть службу на пропускних пунктах, перевірили понад 275 000 осіб та майже 233 000 транспортних засобів.

Після повномасштабного вторгнення в Україні зросла кількість кримінальних проваджень, пов’язаних із незаконним обігом зброї, тож поліцейські вживають заходів щодо стабілізації криміногенної ситуації в регіоні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

З початку поточного року на постах правоохоронці виявили 1060 осіб, які перебували у розшуку, та 10 нелегальних мігрантів. Окрім цього, завдяки контролю на блокпостах припинено 6055 адміністративних та 360 кримінальних правопорушень. Більшість з них стосуються незаконного зберігання наркотичних засобів, а також зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв та речовин.

У цьому році на блокпостах працівники поліції вилучили із незаконного обігу близько 2,8 кілограма наркотичних засобів, 17 одиниць вогнепальної зброї, понад 16 000 патронів та інших боєприпасів, 73 гранати та понад 12 кілограмів вибухових речовин.

Профілактичні заходи тривають. Поліція Запоріжжя закликає громадян із розумінням поставитись до перевірок.




Похожие новости: