Місто залишилося без води і світла: в окупованому Бердянську стався перепад напруги

Просмотров: 299
6 липня 2024 08:45

Як розповіла голова Бердянської ДВА, ні причин, ні термінів вирішення ситуації окупаційна адміністрація не повідомляла. Жителі вважають, що комунальний колапс триватиме щонайменше кілька днів.

Окупований Бердянськ Запорізької області залишився без води і світла. Про це у себе у Facebook повідомила голова Бердянської ГВА Вікторія Галіцина.

За її словами, у місті стався перепад напруги, через що зупинилася робота насосної станції першого і другого підйому. Вийшов з ладу високовольтний осередок на одній зі станцій.

"Наразі всі мікрорайони міста залишилися без води і світла. Поступово зникає інтернет і мобільний зв'язок", — написала Галіцина 5 липня.

Також вона процитувала деяких місцевих жителів, які обурилися ситуацією, що склалася:

"Це просто ЖАХ, понад 30 градусів на вулиці, а люди без світла і води!", "Скоро і газ вимкнуть, будемо як печерні люди на багатті готувати", "Може, в морі вода залишилася, або і там туристи випили".

Галіцина зазначила, що ні причин, ні термінів вирішення ситуації окупаційна адміністрація не повідомляла. Мешканці вважають, що комунальний колапс триватиме щонайменше кілька днів, бо генератори росіяни вкрали і самі не знають, як вирішити цю проблему.




Похожие новости: