Керівниця апарату Запорізької ОДА Зінаїда Бойко пішла зі своєї посади

Просмотров: 304
6 липня 2024 12:59

Керівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко звільнилася з посади, на якій працювала з 2016 року.

Про це рішення посадовиця написала на своїй сторінці у соціальній мережі.

У дописі Бойко подякувала колегам за співпрацю і можливість реалізувати важливі проекти.

«Особливу вдячність хочу висловити керівництву та колективу Запорізької обласної державної адміністрації, керівникам районів та громад нашої області. Разом ми пройшли непростий шлях реформ децентралізації та гідно вносимо свій вклад у нашу майбутню Перемогу! – написала Зінаїда Бойко. – Незважаючи на те, що я змінюю місце роботи, я впевнена, що наші теплі стосунки та дружба залишаться незмінними. Ми будемо підтримувати один одного незалежно від посад чи звань, адже нас об’єднує спільне прагнення до розвитку нашого регіону та країни».

Зінаїда Бойко тривалий час працювала у рідному Приморському районі. З 2005 року почала робити кар’єру у Запорізькій обласній державній адміністрації. У 2010-2015 роках працювала керуючою справами виконавчого комітету Запорізької міської ради. З 2016 року перейшла на посаду керівниці апарату Запорізької облдержадміністрації.

З нагоди Дня Конституції президент України Володимр Зеленський нагородив Зінаїду Бойко орденом княгині Ольги ІІ ступеня.

Зінаїда Бойко днями очолила Запорізький обласний центр зайнятості.




Похожие новости: