Окупанти завдали удару по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві

Просмотров: 475
8 липня 2024 11:51
Об 11:31 Суспільне показало, який вигляд має дитяча лікарня після атаки окупантів. Попередньо пошкоджено токсикологічне відділення медзакладу, є поранені.

 

 

 Російські окупаційні війська 8 липня завдали ракетного удару по Києву. Під ворожим вогнем опинилася дитяча лікарня "Охматдит".

  Про влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу також повідомив мер Києва Віталій Кличко. Керівник Офісу президента Андрій Єрмак зазначив, що "росіяни цілеспрямовано били по дітях сьогодні". 

 "Дитяча лікарня, цілеспрямований удар росіян", - додав Єрмак. 

 Трохи згодом інформацію про влучання в "Охматдит" підтвердили у Київській міській військовій адміністрації. Там також зазначили, що є пошкодження у кількох районах столиці. У Солом'янському районі пошкоджена офісна будівля, у Голосіївському — уламки впали біля житлового будинку, у Дніпровському палають уламки в житловій забудові. Також у Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок, а у Деснянському — палає будинок.

 "На місцях пригод працюють усі оперативні служби. Станом на цю хвилину, попередньо відомо про 5 загиблих. Інформація уточнюється", - йдеться у повідомленні КМВА.

За словами Кличка, постраждали 11 людей у різних районах Києва, 8 з них госпіталізовано.

 

 




Похожие новости: