Після удару по "Охматдиту" російський льотчик передав фото командирів і службові документи

Просмотров: 416
12 липня 2024 09:30
Командний склад 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.

 

 Після злочинного удару по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві 8 липня 2024 року, до чат-бота ГУР МО України звернувся один з льотчиків 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (в/ч 06987, аеродром базування "Енгельс"), яка постійно обстрілює українські міста ракетами Х-101.

 За інформацією джерел "Інформаційного спротиву" в розвідці, російський військовий повідомив, що шокований ударом по дитячій лікарні та не розуміє, чому їх змушують бити по цивільній інфраструктурі України. Він вирішив передати українській стороні документи, що стосуються діяльності його військової частини, а також приватні фото командного складу 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.

 Наші джерела зазначають, що навіть первинне вивчення отриманих матеріалів підтверджує їх неабияку важливість. Серед інформації - документи з особових справ старшого офіцерського складу, персональні дані російських військовослужбовців та членів їхніх родин, а також грифовані документи 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.

 Сподіваємося, найближчим часом зможемо оприлюднити деякі з цих документів. Сьогодні в якості анонсу публікуємо приватні фото зі святкування призначення начальника штабу 52 вбап полковника Іллі Корякіна на посаду начальника штабу 22 вбад у ресторані "Неаполь" (м. Енгельс Саратовської області). На фото зафіксовано понад 30 осіб командного складу підрозділів 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії командування дальньої авіації військово-повітряних сил військово-космічних сил РФ. Нагадуємо, що воєнна розвідка раніше ідентифікувала цих воєнних злочинців.

 




Похожие новости: