Росія стягує резерви на Запорізькому напрямку

Просмотров: 162
16 вересня 2024 21:32
ІРосія стягує резерви на Запорізькому напрямку

  Росія стягує резерви на Запорізькому напрямку: військовий розповів про плани противника

  На даний момент активність штурмових дій на Запорізькому напрямку значно знизилася порівняно з минулим місяцем.

  Як повідомив в ефірі "КИЇВ24" речник легіону "Свобода" Костянтин Денисов, російські окупанти постійно проводять розвідку в цьому регіоні. "Вони регулярно здійснюють аеророзвідку та залучають розвідувальні батальйони кадрових військових. Ворог намагається знайти слабкі місця в нашій обороні, щоб завдати штурмових ударів. Їхня авіація постійно вишукує українську техніку або позиції для атак", – зазначив він.

  Денисов також додав, що хоч інтенсивність атак знизилася, робити остаточні висновки ще рано. Росія підтягує резерви та аналізує українську оборону. Ворог також застосовує тактику "смертників", які на мотоциклах або гольфкарах намагаються виявити українські вогневі точки, щоб після їхньої загибелі російська артилерія чи авіація завдала удару по цих позиціях.

  Окрім цього, російські сили намагаються посунути сіру зону ближче до українських позицій, але не можуть закріпитися на цих територіях. Вони тримають їх під вогневим контролем, поступово просуваючись вперед. Проте, за словами Денисова, ці зони для росіян стають пасткою, де вони врешті-решт гинуть.

 




Похожие новости: