Виставка «АГРОТЕХСЕРВІС-2014» запрошує відвідувачів

Просмотров: 1001
13 березня 2014 10:45
12 березня у виставковому центруі «Козак-Палац» відкрила роботу XIII спеціалізована виставка сільськогосподарської техніки та технологій «АгроТехСервіс».

Близько 60 компаній на загальній площі більше 4000 кв. м презентують аграріям сільськогосподарську техніку та комплектуючі до неї, автозаправочні комплекси та обладнання, біопаливні технології, засоби захисту росли та добрива, у тому числі – органічні, посівний матеріал, зрошувальні системи та багато іншого.

У рамках XIII спеціалізованої виставки сільськогосподарської техніки та технологій вперше демонструються експозиції, присвячені органічному землеробству. Також «АгроТехСервіс» традиційно представляє спеціалізовані тематичні розділи «Біопаливо. Інноваційні технології», «Переробка сільгосппродукції».

Виробничо-комерційне підприємство «Ассоль» демонструє багатофункціональні машини MultiOne. Про їх використання у процесах отримання, транспортування та збереження продукції сільського господарства спеціалісти інформували під час Форуму. ТОВ «НовоФарм» на «АгроТехСервісі-2014» презентує всесвітньо відомий бренд Case IH, що об’єднує виробників сільськогосподарських машин, тракторів, зерно- та кормозбиральних комбайнів, грунтообробних машин найсучасніших технологій із застосуванням електронної діагностики робочого процесу та безпілотним автоматичним водінням самохідних машин.

Широкий вибір агротехніки від провідних виробників України та зарубіжжя представляє також компанія «Техноторг», обладнання для тваринництва – «АТ техніка». Вперше на спеціалізованій виставці «АгроТехСервіс» Запорізький арматурний завод демонструє обладнання для свинокомплексів.

Традиційно увага приділена посівному матеріалу, добривам та засобам захисту рослин. Компанія «Плодородие» підготувала для експозиції дельтаплан, ідеальний, за висновками спеціалістів, апарат для ультрамалооб’ємного оприскування рослин.

Вперше на «АгроТехСервіс» - продукція компанії «Заатен-Унион» - союзу селекційних компаній у Німеччині. Селекція ведеться практично за всіма культурами – зернові, олійні, бобові, кормові. Органічні добрива представлені на стенді компанії «Гермес».

Режим роботы виставки «АгроТехСервіс»:

12 березня з 10.00 до 17.00
13 березня з 10.00 до 17.00
14 березня з 10.00 до 15.00








Похожие новости: