"Все для уха", кабинет слухопротезирования

Просмотров: 683

       АНАЛОГОВІ СЛУХОВІ АПАРАТИ
   Поява міфу «шкідливість слухових апаратів» бере свій початок ще з часів аналогових пристроїв, які сприймають звуки і підсилюють їх однаково на всіх частотах. Тобто в таких пристроях відсутня можливість точного налаштування під індивідуальну втрату слуху людини.
   На сьогоднішній день епоха аналогових слухових апаратів вже відійшла в далеке минуле. Їх цілком заслужено витіснили високотехнологічні цифрові слухові апарати.


       ПІДСИЛЮВАЧІ ЗВУКІВ
   До цієї ж категорії пристроїв відносяться також так звані підсилювачі звуків, які не мають ніякого відношення до слухових апаратів. Однак реклама та необізнаність людей створюють передумови до дезінформації, покупці цих пристроїв і погіршення слуху. Так, саме використання цих підсилювачів звуків, які деякі люди плутають зі слуховими апаратами, може мати негативні побічні ефекти, такі як зниження слуху.


       ЦИФРОВІ СЛУХОВІ АПАРАТИ
   Саме ці пристрої здатні допомогти скорегувати втрату слуху людини будь-якого ступеня, оскільки їх можна підібрати індивідуально для кожного. У цифрових слухових пристроях є можливість точної настройки по кожній точці аудіограми. Крім дослідження стану слуху шляхом тональної аудіометрії, фахівець з слухопротезуванню проводить бесіду з клієнтом, в якій вивчає стиль його життя, дізнається про ситуацію, в яких людина перебуває найчастіше і, виходячи з отриманої інформації, рекомендує слуховий апарат того чи іншого рівня технології.
   Правильний підбір слухового апарату включає в себе не тільки правильний підбір пристрою по його потужності, а й за рівнем технології. Чим вище рівень технології слухового апарату тим більше його функціонал, і в тих більшій кількості акустичних ситуацій він здатний забезпечити комфортне прослуховування для користувача.
   Слуховий апарат - це пристрій, призначений для поліпшити і допомогти слабочуючих відчувати весь спектр звуків. Якщо погіршення слуху при носінні слухових апаратів все ж відбувається, то причина цього інша. Це можуть бути запальні процеси у вусі, природне падіння слуху з віком, інфекційні захворювання органів слуху та ін.
   Шукати інформацію на тему чим шкідливі слухові апарати не варто. Це міф і дезінформація. Сучасні слухові пристрої несуть в собі тільки користь для людей з порушеннями слуху.
Головне - довіртеся професіоналам!

 


м. Мелітополь, пр. Б. Хмельницького, 70, кабінет 107

Час роботи: Пн-Пт, 8.00-16.00

субота, неділя - вихідні.

(067) 420-48-38

"Все для уха" - кабінет слухопротезурвання,
підбір слухових апаратів, замовлення та обслуговування.