«Все тепер може бути по-іншому», — Донік пояснив, що зміниться на Донбасі з закінченням АТО

Переглядів: 1513

27 квітня 2018 14:59

«Все тепер може бути по-іншому», — Донік пояснив, що зміниться на Донбасі з закінченням АТО фото
Військова операція Об’єднаних сил, що прийде на зміну АТО в травні, різко змінить ситуацію на Донбасі.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук волонтер Роман Донік.

Підкресливши, що тепер операцію проводитимуть Збройні сили України, Донік зазначив, що все зміниться насамперед для цивільних, які живуть у прифронтових районах Донецької і Луганської областей.

«Це військова операція, в ході якої військові можуть забезпечувати секретність всіх етапів цієї операції. І будуть її забезпечувати», — пояснив блогер.

Донік не виключає, що для забезпечення секретності українські військові можуть і матимуть право обмежувати дії цивільних людей у потрібній зоні, тому морально до цього слід бути готовим і ставитись до цього з розумінням, і аж ніяк не впадати в паніку.

«У будь-який момент, несподівано для мирного населення і для цивільних, може початися все що завгодно. Комендантські години, перевірки на блокпостах і огляд особистих речей, відключення телефонного зв’язку. Може бути обмежений допуск і переміщення людей в якихось районах. Можуть бути взагалі тимчасово перекриті якісь райони скупчення техніки, для уникнення витоку інформації», — попереджає волонтер.



Источник: 7days-ua


Имя:
Ваш комментарий:

ВатоБОТ
27 квітня 2018 г. (21:59)
Предвыборная компания Петюни?
ВатоБОТ
27 квітня 2018 г. (22:23)
Я так думаю что после очередного провала захвата ДНР и ЛНР, ДНР и ЛНР в этот раз  дойдут до Киева, и больше не какие Минские соглашения не остановят их. Это мое личное суждение.
Андрей
27 квітня 2018 г. (23:15)
Эта власть пытается ампутировать ВСЕ что нас делает ЛЮДЬМИ. Т. Е. Украинцы сожрите друг друга.
Anonim
29 квітня 2018 г. (09:03)
Этот так называемый "волонтер",а по сути каратель пишет,что теперь Донбассом займется армия,как буд-то там ее не было ,а Донбасс обстреливали мирные жители 120 мелиметр. снарядами  из рогатки.И самое смешное,что каратель пишет в своем блоге по русски,а наша "патриотычна" газетенка на украинском.Правильно ,надо стараться и прогибаться больше!

Схожі новини: