Де купити підсвічник ручної роботи?

Переглядів: 1513

17 березня 2019 08:48

Де купити підсвічник ручної роботи? фото

Свічники і канделябри надають красу і елегантність будь-якому випадку: від прикраси столів на весіллі до обідніх столів в будинку. Це ще й чудовий подарунок для заручин, шлюбу або річниці. Свічники є обов'язковими прикрасами святкового столу.

Купівля свічників може здатися трохи стомлюючим заняттям. У цьому керівництві ми розглянемо канделябри, їх властивості, деякі варіанти стилю і дамо рекомендації по догляду та зберіганню цих предметів розкоші.

Навіщо потрібні свічники і канделябри

Свічники - це утримувачі для свічок, які можуть виготовлятися зі срібла або іншого металу, наприклад, латунь. Свічка відповідної ширини вставляється в центральну порожнину підсвічника та запалюється, щоб забезпечити тонке, тепле освітлення для вечірок, романтичних вечерь та інших заходів. Термін «канделябр» відноситься до частини, яка об'єднує кілька свічників в кластер з трьох або більше гілок, які прикріплені до одного п'єдесталу. Канделябри можуть стояти на столі, поєднуватися там де є дзеркало або висіти на стелі, створюючи атмосферу і підставу світла в кімнаті.

Як вибрати правильний стиль

Кований підсвічник зазвичай означає багатство і клас. Таким чином, стиль свічників і канделябрів, які вибирають покупці, особливо важливий. Якщо антикварний свічник - подарунок для когось іншого (наприклад, до 25-річної річниці батьків або друзів), покупці повинні враховувати будинок, обстановку, інтер'єр і стиль декору, зокрема їдальні. Будь-який дизайнер скаже, що свічники повинні доповнювати і погоджуватися зі стилем кімнати, а не стикатися з ним.

Сьогоднішні свічники і канделябри все ще можуть похвалитися традиційним довгим і тонким стилем, але є безліч інших варіантів. Частина сильно розрізняється по дизайну, розміру та орнаменту. Деякі високі і пишні, інші короткі і мають яскраві кольори. Треті більш сучасні з чистими лініями. Найкоротші свічники зазвичай мають висоту 10 або 12 см, але в залежності від дизайну вони можуть досягати висоти 30 і більше сантиметрів. Ціна підсвічників теж варіюється.

Оскільки свічники є важливою частиною єврейської культури, покупці можуть помітити, який є величезний каталог канделябрів і свічників, призначених спеціально для єврейських свят і заходів. Інші стилі свічників включають вікторіанський, едвардіанський, коринфський, готика, євро, Георгій II та інші.

Авторський товар зазвичай має гладкий, обтічний вигляд з меншою кількістю складних деталей. Є навіть витвори з чистого кришталю. Потрібно тільки деталізувати бюджет і модель свічника.

Догляд за підсвічниками:

  • Свічники і канделябри, які залишаються на серванті, комоді або столі, потрібно кожен день чистити.

  • Якщо свічники стануть брудними від воску або іншого бруду, власники повинні ретельно очистити поверхню відповідно до рекомендованих методів для миття і полірування предметів розкоші.

  • Утримування свічника під гарячою водою пом'якшить і послабить краплі воску, які могли затвердіти на предметі. Цей метод досить ефективний, але може привести до появи водяних плям. Власники також можуть спробувати пом'якшити віск за допомогою фену, встановленого на середньому рівні. Будьте обережні, щоб не перегріти метал, уникнути опіків пальців або деформації підсвічника через розм'якшення сплаву.

  • Після того, як віск був ослаблений гарячою водою або феном, його можна стерти з предмета, використовуючи м'яку тканину або кілька ватних кульок. Не забувайте, що вода повинна теж стекти.

  • Власники повинні лише злегка використовувати поліроль, по крайній мірі, один раз в тиждень під час звичайної процедури полірування. Іноді робити ретельну чистку і поліровку кожного предмета, яким вони володіють.

  • Власники, яким не подобається токсичність лаку, використовують харчову соду і киплячу воду або втирають в виріб зубну пасту, щоб позбутися від тьмяності.

  • Особливо цінні або унікальні свічники і канделябри слід акуратно зберігати в коробках з підкладкою, щоб захистити їх від потемніння або подряпин. Особливо, якщо це золотистий канделябр.

Магазин “Клямра” - одна з кращих майстерень з виготовлення декоративних підсвічників з латуні.

*




Схожі новини: