Енциклопедія ляльок та пупсів від IpopoKiDS

Переглядів: 1036

22 травня 2019 13:00

Енциклопедія ляльок та пупсів від IpopoKiDS фото
Якщо ви - батьки, родичи, хрещені або друзі дівчинки, вам прийдеться вибирати для неї ляльку. І не одну.

Найбільший в Україні маркетплейс дитячих товарів Айпопокідс пропонує величезний вибір ляльок і пупсів. Всі ляльки, як й інші товари на нашому сайті, мають докладний опис, фото. На сторінці розміщені умови доставки та оплати, відгуки покупців.

Але лялька чи пупс - не звичайна іграшка. Вона - вірна супутниця дівчинки, і тому має великий вплив на малечу. Лялька формує характер і звички маленької господарки. Від неї залежить настрій, а іноді - й здоров'я дитини.

Види ляльок

Айпопокідс фраховує такі моменти. Тому у нас є найрізноманітніші ляльки. Давайте розбиратися у їхніх видах.
• Класичні

До них відносятся пропорційні ляльки, без зайвого реалізму у фігурі. Приблизно такими за пропорціями гралися наші матусі та бабусі. Така лялька пропонує дівчинці приміряти на себе роль мами. Вважається, що кращих традиційних ляльок робить італійська фірма Munecas та англійська Lori.

• Пупси

Вони ідеально підходять для гри у доньки-матері. Деякі моделі поводять себе, як справжні малюки: їдять, плачуть, засинають, ходять на горщик. Айпопокідс пропонує вибір серед 39 брендів.

• Інтерактивні

Часто вони не просто можуть вимовляти слова, а говорять фрази чи навчають дитину англійській мові. Так, ляльки ТМ KS Kids, коли розмовляють, повертаються до спірозмовника, вказують пальцем, у них ворушаться губи.

• Ляльки-моделі

Це дуже великий розділ іграшок. Сюди відносяться знамениті Барбі, диснеївські принцеси, ляльки у стилі аніме, герої мультсеріалів. Такі красуні мають захоплюючий вигляд. Це дуже важливо для дівчинки. Кількість їхніх аксесуарів та вбрання поражає уяву маленької господині.

• М'які

Вони підходять навіть малюкам. Дуже затишні та спокійні іграшки, приємні на дотик. Вони розвивають уяву дитини і легко перуться. Відсутність дрібних деталей робить їх повністю безпечними.

Вибираємо за віком

Ляльки на нашій платформі мають розподіл за віковими категоріями. Зрозуміло, що лялечка, якій зрадіє дівчинка 3 років, не буде визивати захоплення у дівчинки 6-9 років.

- Для малюків від 0 до 2 років пропонуємо вибрати невелику м'яку лялечку. Адже у цьому віці для дитини важливі тактильні враження. Це може бути, наприклад, лялька Lullaby Baby від ТМ Baby's First. Або пупс Zapf Creation “Ніжна крихітка”. Його ви знайдете у розділі пупсів.

- Дівчинка 2-5 років буде у захваті від пупса-малечі з багатим посагом. Це може бути пупс Zapf Baby Born First Love, Lotus Onda Пупс або лялька Dolls World, що вміє плакати.

- У дівчаток 6-9 років на перше місце виходить краса ляльки. Заміною звичайним пупсам стають брендові моделі ляльок - диснеївські принцеси, Барбі, Monster High, Winx, Ася. Бажання пестити та піклуватися тепер реалізовується через ляльки LOL або reborn, які повністю імітують малюка. - У 10-12 років на перший план виходить лялькова мода та стиль. Дівчинка вже хоче не просто Барбі, а саме колекційну “Пуму”.

Звертаємо увагу на нахили

Якщо ваша дитина - щаслива власниця ляльково-пупсового світу, і всі вікові рекомендації ви давно врахували, зверніть увагу на нахили дівчинки. Малеча любить гру у доньки-матусі? Придабайте для неї пупса Baby Born, JC Toys Götz. Додайте до них різноманітні аксесуари. І ваша дівчинка будет щасливою.

Якщо дитина любить розмовляти з куклами, зупиніться на інтерактивному варіанті. Наприклад, від ТМ “Карпуз”. Для шанувальниць сучасних мультсеріалів підійде “Дивовижна леді Баг” від Miraculous. Тим, хто захоплюється довгоногими моделями, сміливо купуйте Барбі або Асю з наборами автівок, будинками та домашніми тваринами. Якщо дівчинка не може уявити своє життя без принцес Диснея, на айпопокідс її чекає Рапунцель від Sparkle girlz. Дівчаткам більш старшого віку сподобається реалістична Белла від Munecas Antonio Juan. Якщо вибираєте подарунок для малечі, зупиніться на плюшевій Baby Glück.

Заходьте на IpopoKiDS. Ми знаємо, як зробити дівчинку щасливою.

*




Схожі новини: