«Слуга народу» замахнулась на соціальні «ліфти»

Переглядів: 662

27 травня 2019 12:37

«Слуга народу» замахнулась на соціальні «ліфти» фото
Партія «Слуга народу» братиме кандидатів у свою політичну силу із бази даних людей, які долучалися до акцій, проектів команди Зеленського під час президентської кампанії та в ході самих виборів.

Про це йшлося під час прес-конференції партії «Слуга народу» на телеканалі ZIK.

«Мене часто запитували про те, де ми візьмемо кандидатів у партію «Слуга народу». Мовляв, нам доведеться консолідуватися зі старими політиками», — коментує керівник виборчого штабу партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Він наголошує на тому, що насправді проблеми з новими обличчями немає, проте їх потрібно правильно підібрати і вмотивувати.

«Ми проаналізували ситуацію під час президентських виборів і зрозуміли, що в Україні нема проблеми з людьми, а є проблема з їхнім добором, мотивацією тощо. Питання: що робити з ними, аби вони стали кандидатами, захотіли йти в місце, до якого рейтинг довіри на рівні чотирьох відсотків? Хто в здоровому глузді піде працювати у ВРУ? Ми таких людей знаходимо», — зазначає Олександр Корнієнко.

Керівник виборчого штабу партії «Слуга народу» підкреслює: кандидатів у політичну силу братимуть із бази даних людей, які долучалися під час різних волонтерських проектів до виборів та в їх ході.

«Багато людей долучилися після волонтерської кампанії, після президентських виборів до нас доєдналося ще 600 людей з різним статусом і ідеями. Ми будемо опиратися на цю базу людей, адже хочемо розблокувати соціальні ліфти. Після Революції Гідності не можна сказати, що вони взагалі працювали. Їх у певний момент зачинили на ремонт, трішки відкривали — фактично, стандартна ситуація будинку застарілого типу. Ми хочемо зробити генеральний ремонт цих ліфтів, аби вони запрацювали», — розповідає Олександр Корнієнко.



Источник: zik.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: