Названо середню зарплату працівників Укрзалізниці

Переглядів: 594

4 липня 2019 16:29

Названо середню зарплату працівників Укрзалізниці фото

Заробітна плата працівників АТ «Укрзалізниця» за І квартал 2019 року вища за середньомісячну майже по всій Україні і становить в середньому трохи більше 11 тисяч гривень, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу перевізника.

“Як свідчить статистика, зарплата працівників АТ «Укрзалізниця» за перший квартал 2019 року вища за середньомісячну майже по всій Україні. У середньому залізничники в першому кварталі цього року заробляли 11032 грн на місяць, що на 14,6% більше середньої зарплати по Україні”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільша різниця між зарплатами залізничників та середньою по області в Херсонській — 46,4%, Луганській — 45,4%, Івано-Франківській — 40%, Вінницькій області — 38,4%. Майже на третину більша зарплата працівників Укрзалізниці у Львівській, Харківській, Одеській та інших областях. Найменша різниця між зарплатами залізничників та середньою по області — у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій областях. Лише в Києві середня зарплата в регіоні випереджає зарплату залізничників більше ніж на 20%.

Источник: 1news.com.ua

 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: