Поліція обговорила співпрацю відомства і канадської місії спостерігачів CANADEM на парламентських виборах

Переглядів: 750

10 липня 2019 17:00

Поліція обговорила співпрацю відомства і канадської місії спостерігачів CANADEM на парламентських виборах фото

Зокрема, йшлося про аспекти взаємодії поліції та спостерігачів Місії CANADEM в регіонах. Участь у зустрічі взяли голова Нацполіції Сергій Князєв та начальник департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Василь Неволя. Іноземну делегацію представляли керівник Місії CANADEM Оля Одинська-Ґрод, директор з безпеки Клод Лоракт та директор з комунікації Агнес Дока.

За словами керівника Місії Олі Одинської-Ґрод, представники організації вже прибувають до України, аби слідкувати за перебігом голосування на виборах до Верховної Ради. Зокрема, вже прибули 50 довгострокових спостерігачів, ще 128 короткострокових  спостерігачів прибудуть на наступному тижні.

«Власне, що відрізняє нашу Місію від інших – те, що наші спостерігачі їдуть в регіони. Вони відвідають маленькі центри та міста. Відтак, ми сподіваємося на співпрацю з поліцією в будь-якому регіоні, а також відкритість у роботі», –  сказала Оля Одинська-Ґрод.

Директор з безпеки Клод Лорак додав, що завдання Місії – це  дотримання демократичних цінностей та процесу  демократії в Україні. 

«У співпраці з поліцейськими підрозділами ми сподіваємося на так звану  «політику відкритих дверей», – сказав  Клод Лорак.

Голова Нацполіції Сергій Князєв наголосив на важливості роботи  Місії CANADEM в Україні під час виборчої кампанії.

«Завдання кожного поліцейського – забезпечити вільне волевиявлення громадян України. І ваша оцінка проведеної роботи щодо забезпечення правопорядку під час виборчої кампанії є для нас дуже важливою. Ви інформуєте всю світову спільноту  про дотримання демократичних норм та  прав кожного громадянина в нашій країні. Ми відкриті та готові до співпраці», – сказав Сергій Князєв.

Джерело: zp.npu.gov

 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: