Неймовірний біг запорізької легкоатлетки приніс Україні золото Всесвітньої Універсіади в естафеті 4х400 м (ВІДЕО)

Переглядів: 729

14 липня 2019 11:37

Неймовірний біг запорізької легкоатлетки приніс Україні золото Всесвітньої Універсіади в естафеті 4х400 м (ВІДЕО) фото

Великий знак оклику поставили українські легкоатлетки у заключний день легкоатлетичного турніру XXX Всесвітньої літньої Універсіади в Неаполі (Італія). 

Наша естафетна четвірка у складі Марії Миколенко, Анастасії Голєнєвой, Катерини Климюк та Тетяни Мельник блискуче виступила у фіналі естафети 4х400 м.

На старті фінального забігу українки стояли у статусі одних з фавориток, адже напередодні пройшли кваліфікацію з другим часом серед всіх команд (3:34.02.).

На першому етапі очікування справджувалися – Марія Миколенко трималася у трійці лідерок. Однак не зовсім вдала передача палички на другому етапі призвела до того, що на наступному відрізку Анастасія Голєнєва вже бігла четвертою. Але на третьому відрізку неймовірний біг ми побачили у виконанні представниці Запорізької області, Катерини Климюк. Катя не лише обійшла трьох конкуренток, а й потужно вирвалася вперед, створивши чудовий гандикап для Тетяни Мельник, яка бігла заключний етап.

Таня такого шансу не змарнувала, і довела справу до переможного, для українок, завершення! З результатом 3:30.82 наші дівчата стають чемпіонками Всесвітньої Універсіади! Найближчих переслідувачок, збірну Мексики, українські красуні випередили майже на 2 секунди – 3:32.63. Третіми стали австралійки 3:34.01.

Джерело: zasport.zp



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: