Купуємо одяг для немовлят в інтернет магазині

Переглядів: 1126

17 липня 2019 06:05

Купуємо одяг для немовлят в інтернет магазині фото

Сьогодні поговоримо про найменших діток, про те, як купити одяг для новонароджених в інтернет магазині. Ця подія є приємною, але при цьому й неймовірно клопіткою справою. І дійсно, в стаціонарних дитячих магазинах або віртуальних, таких, як інтернет магазин https://nestling.com.ua/ua/catalog/odezhda-dlya-novorozhdennykh/ так багато гарного одягу для немовлят, що буквально очі розбігаються. Давайте разом визначимо, що саме необхідно придбати для пологового будинку, яких і скільки речей для новонародженого треба купити у перший рік життя дитини.

Одяг для новонароджених на перший час

Найважливіша подія у житті, коли молода мама збирається в пологовий будинок. Там дитині знадобляться декілька тонких чоловічків або сліпів (3-5 пар), 2-3 дитячих боді, простирадла, декілька теплих і 2-3 тонких, маленькі чепчики і теплі шапочки, один теплий дитячий комбінезон та неодмінно ковдра-конверт.

В одязі для новонароджених малюків шви повинні бути назовні, а рукавчики мають бути закритими. Інтернет магазини одягу для новонароджених в Україні часто пропонують зручні, вже готові комплекти, в яких міститься все необхідне для немовлят. Як правило, комплекти для маленьких янголят упаковані в красиву фірмову коробку, що може стати найкращим подарунком для новонародженого малюка.

Одяг для новонароджених, скільки і чого необхідно купити.

Після виписки з пологового будинку більшу частину дня немовлята сплять, тому практично весь одяг для новонароджених діток призначений для сну. Розглянемо більш детально особливості покупки дитячих речей для найменших:

  • Перше, що необхідно запам'ятати молодим батькам - одяг для новонароджених має бути виготовлений ​​виключно з натуральних матеріалів, з бавовни, льону, і вовни, щоб у дітей не було алергії.
  • Яскравими кольорами в перший рік життя малюка краще не зловживати. Навпаки, зупинитися потрібно на пастельних тонах, на білому, на бежевому, на блідо жовтому, на ніжно-блакитному та на ніжно-рожевих кольорах.
  • До одягу для новонароджених, перш за все, відносяться чоловічки або сліпи, боді з довгими і короткими рукавчиками, чепчики, сорочечки, повзунки або вже готові дитячі комплекти.
  • Новонароджені дітки ростуть дуже швидко, тому, коли вже починають самостійно сидіти, їм необхідні інші, більш «дорослі» дрібнички. Коли малюки повзають і сидять, вже не обійтися без сорочок, дитячих джинсів, напівкомбінезонів, ошатних суконь для маленьких дівчаток, кофтинок і светрів.

Це, мабуть, основний список того, що знадобиться українським батькам в перший рік життя малюка.

Де продається одяг для найменших?

У наш метушливий час не кожні українські батьки можуть витратити декілька днів на походи по стаціонарним магазинам. Найзручніший та найбільш вигідний варіант - інтернет магазин дитячого одягу. Така покупка дитячих речей має масу переваг:

  • По-перше, можна, не поспішаючи, вивчити асортимент дитячого онлайн бутика в спокійній домашній обстановці.
  • По-друге, також не поспішаючи, скласти перелік дійсно потрібних речей і проконсультуватися по всіх питаннях з фахівцями магазину, уникнувши непотрібних покупок та виключивши зайві витрати.
  • В онлайн магазинах одягу для новонароджених постійно проводяться вигідні акції і сезонні розпродажі, минулорічні колекції можна купити з великою знижкою.
  • Дитячі інтернет магазини відправляють вибрані речі в будь-яке місто або селище України.
  • Ціни в онлайн магазинах дитячого одягу більш конкурентні, а якість завжди можна подивитися та при невідповідності відмовитися від покупки.

Головне правило при виборі дитячого одягу для новонароджених - якісні речі для немовлят не можуть коштувати дешево. Проте, сьогодні можна зустріти дорогі дитячі речі, що не відповідають високим критеріям модних брендів. Найкраще віддати перевагу дитячому одягу відомих виробників, в якості якого сумніватися не доводиться.

*




Схожі новини: