Як вибрати і купити чоловічий браслет

Переглядів: 889

1 серпня 2019 11:56

Як вибрати і купити чоловічий браслет фото

Браслети користуються все більшим попитом у сильної половини людства. Вони по праву увійшли в один ряд з іншими традиційними атрибутами - запонками і зажимами.

Чоловічі браслети, зважаючи на їх велику різноманітність, органічно доповнюють образ будь-якої людини - від строгого бізнесмена до вільного художника.

Як і з чим носити

Перед покупкою подумайте, чого ви чекаєте від цього товару. Чи буде це універсальна прикраса місяцями не зніматися з руки? Підходить під всі комплекти одягу? Хочете придбати тематичний браслет для особливого випадку або під певний настрій?

Є кілька частих питань, які хвилюють всіх чоловіків перед покупкою. Розглянемо кожне з них окремо:

  • Як підібрати браслет під рукава. Якщо ви віддаєте перевагу неформальному стилю одягу і часто носите футболки з коротким рукавом і любите закатані рукава джемперів, то сміливо вибирайте будь-яку вподобану модель. Якщо мова йде про діловий стиль одягу, то прикраса має щільно облягати зап'ястя. Оптимально, якщо манжет сорочки прикриває браслет при опущених вниз руках. В цьому випадку не підійдуть деякі види (вільні ланцюжки, об'ємні моделі). Одягати аксесуар поверх рукава сорочки чоловікам абсолютно протипоказано.
  • Чи можна носити браслети з годинником. Сучасна мода допускає поєднання на одній руці, але необхідно залучити їх між собою: браслет вибирається тонкішим, ніж ремінець годинника; бажано, щоб їх матеріали перегукувалися. Наприклад, з шкіряним ремінцем логічно виглядатимуть шкіряні елементи в браслеті, і навпаки, при металевому годинниковому ремені доречно вибрати аксесуар з металевими декоративними вставками. Перевірте, щоб колір металевих деталей збігався.
  • Як поєднувати браслети з іншими елементами образу. На відміну від жінок, чоловіка не прикрашає велика кількість біжутерії. Повний комплект чоловічих аксесуарів (ланцюжок, затиск для краватки, запонки, обручка, наручний годинник) буде виглядати недоречно. Варто використовувати в образі не більше 2-3 прикрас. При використанні декількох тонких ремінців одночасно, зверніть увагу на дотримання комбінування: зроблені з одного матеріалу або підібрані в одному кольорі, вони будуть виглядати стильно.

Популярні моделі

Хороший і стильний аксесуар не повинен бути зроблений із золота. Є величезний асортимент мужніх браслетів з природних і штучних матеріалів.
Традиційними матеріалами для чоловічих браслетів, крім дорогоцінних металів, вважаються шкіра, сталь, кам'яні намистини. Застосовується також мідь, різні текстильні шнури, тобто практично все, крім пластмаси.

Текстильні

Одна з найпопулярніших моделей текстильних аксесуарів для чоловіків - браслет на руку спортивного стилю з паракорду (легкого нейлонового тросу). Залежно від типу плетіння, основа буває широкою або вузькою. В разі необхідності плетіння можна швидко розпустити, що звільнить близько від 3 до 5 м міцного шнура. Додаткові аксесуари і підвіски (компас, пилка, кремінь і кресало) підтримують військово-туристичний стиль, а латуні або нейзильберові намистини – декоративний.

Шкіряні

Брутальні універсальні аксесуари, доречні в багатьох нарядах завдяки стриманій коричневій гамі. Найчастіше у продажу зустрічаються такі рішення:

  • переплетені між собою шкіряні шнурки з вставками срібних намистин;
  • широкі фактурні шкіряні пластини з срібними заклепками і накладками;
  • браслети-наручи з шипами і шнурівкою - типові для молодіжної неформальної субкультури.

Така різноманітність чоловічих браслетів зі шкіри та срібла дозволить підібрати індивідуальний аксесуар. Практично всі моделі відносяться до молодіжних: вони мають розумну вартість і добре поєднуються з джинсовим і трикотажним одягом.

Магазин "Клямра" робить ексклюзивні вироби ручної роботи з нейзильберу klamra.com.ua/bracelets-with-beads/bracelets-with-german-silver-beads/, латуні, паракорду і шкіри. На сайті є великий вибір наручних аксесуарів, тому ви зможете купити чоловічий браслет собі до душі.

*




Схожі новини: