В Мелітополі співробітники поліції оперативно затримали грабіжника

Переглядів: 835

6 серпня 2019 20:47

В Мелітополі співробітники поліції оперативно затримали грабіжника фото

Новини 06.08.2019 17:20

Раніше судимий мешканець Мелітопольського району проник до приватного будинку та заволодів майном господарки помешкання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування

6 серпня о 01:30 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області з заявою про пограбування звернулась мешканка одного із сіл Мелітопольського району 1966 року народження. Жінка заявила, що невідомий проник до її будинку та, погрожуючи застосуванням фізичної сили, відкрито заволодів гаманцем з грошима.

На місце події негайно була спрямована група реагування патрульної поліції Мелітопольського відділу поліції. Потерпіла надала їм прикмети нападника та вказала куди він втік.

Поліцейські оперативно відпрацювали прилеглу територію та на одній із вулиць села затримали чоловіка, схожого за прикметами. Зловмисником виявився раніше судимий за крадіжку місцевий мешканець 2000 року народження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі на строк. Триває досудове розслідування.

З початку року працівники поліції ГУНП в Запорізькій області повідомили про підозру у скоєнні грабежу 167 особам.

Нагадаємо, що на Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який на викраденому авто намагався втекти та скоїв ДТП.

Відділ комунікації ГУНП в Запорізькій області



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: